Editura Evenimentul si Capital

Ce ne spune Jurnalul Elenei Udrea despre ce i se întîmplă acum lui Gabriel Oprea. Bătălia între serviciile de informații.

Ion Cristoiurn
Autor: | | 1 Comentarii | 8303 Vizualizari

Idiot să fii sau, și mai rău, ofițer acoperit să fii, și tot ți-ai da seama că împotriva lui Gabriel Oprea s-a declanșat o vastă Operațiune a unei Coaliții politico-mediatice. Nu sunt un apropiat al Generalului.

De cîte ori am scris despre el, am avut serioase îndoieli în privința supradimensionării sale de către cei care acum îl micșorează mai mult decît trebuie.

Dar ca și în cazul Elenei Udrea, al Alinei Bica, al lui Victor Ponta, al lui Traian Băsescu din 2009 – pentru a trece în revistă doar ce-mi amintesc pe loc – simt nevoia să dezvălui cititorilor mei dedesubturile mizere ale Afacerii.

Nu i-au apărarea nimănui.

Iau apărarea cititorului meu, pe care nu-l vreau drogat de manipulările Noilor Securiști în toiul răfuielilor politico-mafiote botezate Luptă împotriva corupției.

Din experiența mea nu numai de ziarist, dar și de cititor de Istorie, știu de la Teroarea din timpul Revoluției franceze, ba chiar și de la Teroarea stalinistă, că în astfel de împrejurări fiecăruia îi vine rîndul.

Elena Udrea a fost alintata Sistemului.

Nu numai că a fost martoră entuziastă, dar a și participat la executarea de către Sistemul făurit de Traian Băsescu a dușmanilor lui Traian Băsescu.

După plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, i-a venit și ei rîndul.

Foștii ei tovarăși de mese, de nunți și botezuri, de aniversări ale Tovarășului, dar mai ales de ticăloșii, pentru a supraviețui după schimbarea de regim de la Cotroceni, au vîrît-o pe ea la moara arestărilor preventive și a terfelirii de către Divizia Presă a Binomului.

Cîtă vreme Elena Udrea era tîrîtă în cătușe în piața publică, un alt stîlp al Sistemului – Gabriel Oprea – se bucura că el nu numai că a supraviețuit schimbării de regim, dar mai mult poate urmări, din loja puternicilor zilei, executarea fostei sale tovarășe de Sistem.

A venit rîndul, iată, și lui Gabriel Oprea.

Un fapt pentru care ar fi trebuit să primească doar o palmă a declanșat o campanie mediatică prin care se cere arderea sa pe rug.

Disproporția dintre fapt și campania mediatică îmi amintește de Scandalul Ludovic Orban din decembrie 2007. Un fapt – accidentul rutier din 16 decembrie 2007 – a declanșat o campanie mediatică înspăimîntătoare, avînd drept vîrf de lance Realitatea Tv a lui Sorin Ovidiu Vântu, postul de atunci al Sistemului lui Traian Băsescu, un fel de Digi Tv de azi pentru Klaus Iohannis. Lucram la Antena 3 și-mi amintesc și acum că emisiunea la care l-am chemat, pentru a se apăra (nu-l asculta nimeni, toți îi cereau capul), eu și Mihai Gâdea, am fost nevoiți să-l ținem sprijinit între noi, atît de năucit era. Acum, acest Lăbuș al politruciei românești aplaudă execuția publică a lui Gabriel Oprea. A uitat că și el a trecut prin calvarul de a fi considerat dușman al Poporului. E de partea Învingătorilor, deh! Nu știe, amărîtul, cît de repede poți ajunge de partea Învinșilor!

Cei care știu ce e și ce învîrte Gabriel Oprea sunt nedumeriți de asaltul la care e supus Generalul tocmai de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, avînd în centru Digi 24. Că acest post e acum oficiosul Binomului, așa cum pe vremuri, pînă a intra în dizgrație, era oficios postul lui SOV, nu mai încape nici o îndoială. A fost postul care s-a implicat mult peste hotarele minimei deontologii în campania electorală a lui Klaus Iohannis. A fost postul care a dus o campanie deșănțată împotriva lui George Maior cînd acesta a pierdut bătălia cu Florian Coldea. E postul care întreține isteria mediatică anti-Gabriel Oprea.

Cum de a ajuns Generalul din tabăra Învingătorilor în cea a Învinșilor?

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate