Editura Evenimentul si Capital

CE indicatori utilizează CCIR în realizarea Topului Naţional al Firmelor

Autor: | | 0 Comentarii | 209 Vizualizari

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a finalizat clasamentul firmelor ce activează în ţara noastră pentru anul 2014, în baza căruia este realizat Topul Naţional al Firmelor din România.

Topurile judeţene de firme sunt structurate pe  şase domenii de activitate: Cercetare - Dezvoltare şi High - Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit;  Construcţii;  Servicii;  Comerţ şi Turism.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor sunt cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane  şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Gala va avea loc pe data de 5 noiembrie. La ediţia din această toamnă s-au clasat pe locul I un număr de 941 de firme, care vor primi Premiul Naţional, în timp ce 815 companii au ajuns pe locul II si 734 de companii pe locul III. Primele trei locuri însumează o cifră de afaceri de 87 miliarde euro.

Ca urmare a rezultatelor economice obţinute în decursul anului 2014, s-au calificat în Topul Naţional 602 firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech; 2.424 de companii industriale; 359 de firme din domeniul agricultură, silvicultură și pescuit; 269 de firme de construcţii; 2.035 din sectorul serviciilor şi 941 din comerţ-turism. CCIR este singura instituţie abilitată să realizeze Topul Naţional al Firmelor din România.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Banii tai

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate