CE ALIMENTE DE POST au potențial CANCERIGEN

CE ALIMENTE DE POST au potențial CANCERIGEN

În toiul postului Adormirii Maicii Domnului, specialiștii recomandă să uitați de alimentele procesate. Margarina, produsele din soia și pateurile vegetale ar fi bine să le uitați, întrucât au un ridicat potențial cancerigen. Oricum vara ne aduce în piețe fructe și legume, cu siguranță cea mai bună alternativă pentru pofticioși.

Statisticile arată că în jur de 90% dintre români se declară religioşi, iar dintre aceştia două treimi suţin că ţin posturile.

 

Însă anumite alimente ”de post” sunt considerate a fi extrem de nocive și pot cauza probleme de sănătate. De aceea, este mai indicat să le eviți.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Ideal ar fi pentru persoana care postește să se îndrepte spre fructe și legume proaspete, chiar și semințe. Evitați pateul vegetal și margarina întrucât cele două pot creşte riscul bolilor cardio vasculare, conform doctorulzilei.ro

 

Pateul vegetal conține numeroase E-uri, dar și o cantitate uriașă de zaharuri.  Din aceste motive, acest produs de post nu ar trebui să se afle pe masa ta! Altfel, riși să te îmbolnăvești de cancer.