Editura Evenimentul si Capital

Cazul Bodnariu. „Numele noastre au fost scrise în Ceruri!”

Familia Bodnariu a cântat imnuri de slavă pentru Dumnezeu, în semn de mulțumire că și-a recuperat copiii
Autor: | | 0 Comentarii | 681 Vizualizari

Reunită în formulă completă, familia penticostală ai cărei copii fuseseră luați abuziv de Barnevernet a revenit în țară pentru a mulțumi Divinității și oamenilor care le-au fost alături. Ei au cântat imnuri de slavă în Biserica Filadelfia din București

Ultima anchetă socială întreprinsă de Barnevernet în Norvegia a fost de bun augur pentru familia Bodnariu. Dincolo de faptul că autoritățile regatului nordic șiau recunoscut greșeala - înapoind cei cinci copii părinților naturali - inspectorii serviciului social le-au permis lui Marius și lui Ruth să părăsească Țara Fiordurilor în echipă completă. Astfel, la începutul lunii iulie, cei șapte au plecat în vacanță în afara Norvegiei, poposind, zilele trecute, și în România. Aici, Marius și Ruth și-au luat micuții și i-au adus la Biserica Filadelfia din București. „Mulțumim pentru că ne-ați primit și v-ați rugat pentru noi. Dumnezeu a făcut minuni în trecut și face și astăzi. Să ne bucurăm împreună!”, a fost mesajul piosului Marius.

„Lupta nu s-a terminat”

Următoarea propoziție rostită a lăsat să se înțeleagă că războiul cu autoritățile norvegiene nu este încheiat: „Lupta nu s-a terminat, dar suntem convinși că Dumnezeu va duce la bun sfârșit ce-a început”. Specialistul IT s-a oprit câteva momente. Și-a mângâiat pe cap fiul mijlociu, pe Matei, i-a vorbit la ureche Elianei, fata mai mare, apoi a reluat, gâtuit de emoție: „Numele noastre au fost scrise în Ceruri, dar cu ce preț! Putem cânta împreună „Nu știu de ce sunt ispite adesea”. Cu această cântare îi culcam pe copii. Tot prin intermediul ei țineam legătura cu cei mici atunci când erau departe de noi, printre străini”. Se oprește iar, își ridică piciul în brațe, pe Ezechiel, după care începe să cânte: „Nu știu de ce sunt ispite adesea/(...) Mereu înainte și vom învinge/ Mereu înainte și vom afla/Vom înțelege de ce e așa/Fii credincios, dar până la moarte/Câteva zile doar mai avem (...)”.

Naomi, fata mai mică, îngână și ea la microfon aria religioasă. Ceilalți copilași, plictisiți, își fac de lucru... Imnul se încheie cu o reverență făcută lui Iisus. Discuțiile pe marginea cazului Bodnariu rămân, în schimb, deschise.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate