Editura Evenimentul si Capital

Cazul BODNARIU, next level. Legea „Big Sister”: Statul îți intră în casă, te SPIONEAZĂ și apoi îți ia copiii

„Gardianul statului” va avea dreptul să-și bage nasul în toate treburile unei familii, care nu trebuie să-i ascundă nimic
Autor: | | 4 Comentarii | 5329 Vizualizari

Odată cu „Scandalul Bodnariu”, opinia publică românească s-a ciocnit frontal cu Corectitudinea Politică, noua ideologie care tinde să călăuzească toată administrația occidentală.

Satrapii norvegieni de la Barnevernet, organismul care nu are nici un scrupul să „confiște” copiii de la părinți, în numele unui Stat Atot-Grijuliu, nu sunt decât o părticică din colosalul aisberg care amenință să scufunde civilizația contemporană.

Occidentul este plin de „barneverneți” dornici să-ți controleze viața, până la cele mai intime aspecte, și să ți le „ajusteze”, asemenea unui Procust modern, doar că mai crud și perfid, de vreme ce ambiționează să-ți măsoare și să-ți „croiască” inclusiv gândirea.

Începând din luna august a acestui an, în Scoția va intra în vigoare o lege care „alocă” FIECĂRUI copil câte un funcționar al statului, de la naștere până când împlinește 18 ani. Indiferent dacă provine dintr-o familie cu probleme sau nu.

Asemenea unui înger păzitor, funcționarul va avea ca misiune să-l „ocrotească” pe tânărul scoțian de toate relele: inclusiv de propriii săi părinți.

„Gardianul statului”, cum a început să fie numit funcționarul-ocrotitor, va trebui, potrivit legii, să îndeplinească un rol deosebit de complex: el va fi prieten, coleg de școală, meditator, duhovnic, psiholog, tutore. Adică mai mult ca un părinte.

Părinții adevărați vor fi obligați să-l primească în casa lor (nu au voie să-i interzică accesul în nici una dintre încăperile locuinței) și în familia lor.

Copilul va fi îndemnat să facă confesiuni complete despre relațiile cu părinții săi, va fi încurajat să-i „toarne” dacă se răstesc la el, îl ceartă, îl pedepsesc. O broșură a guvernului, menită să explice modul de aplicare a legii, arată că „gardianul statului” se poate interesa și în legătură cu cât de mulțumit este copilul în legătură cu modul în care i-a fost decorată camera.

Mai mult, copilului i se va cere de către „gardianul statului” să dea detalii despre situația materială, financiară, a familiei.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate