Caz ORIBIL într-un spital: Bacteria ucigașă mănâncă DE VIU un pacient. Galerie foto

Caz ORIBIL într-un spital: Bacteria ucigașă mănâncă DE VIU un pacient. Galerie foto

Părea o răceală banală, dar i-a transformat viaţa în coşmar. Cine şi-ar fi închipuit că îşi va pierde ambele picioare şi braţul stâng?

GALERIE FOTO. Avertisment: Galeria conține imagini care pot efecta emoțional persoanele sensibile. Nu va recomandăm să vă uitați la aceste imagini dacă sunteți o persoană sensibilă!

O poveste de coşmar: un britanic a fost mutilat din cauza unei bacterii carnivore! Britanicul Alex Lewis (34 ani) şi-a pierdut ambele picioare, braţul stâng, iar o parte din faţă i-a fost mâncată de o bacterie carnivoră, potrivit Daily Mail.

Ar fi trebuit să o respingă

Ne puteți urmări și pe Google News

Iniţial a crezut că este răcit. Dar în urma unor analize de sânge, medicii au descoperit că Lewis era infectat cu un streptococ de grupa A. O bacterie pe care corpul, în mod normal, ar fi trebuit să o respingă. Din păcate la el nu s-a întâmplat aşa şi, ca urmare a infecţiei, Lewis a făcut septicemie şi a intrat în şoc. Astfel, întregul organism a intrat în colaps, iar medicii i-au dat doar 3% şanse de supravieţuire.

În cele din urmă şi în mod miraculos, Lewis şi-a revenit, dar...Ambele picioare şi braţul stâng i-au fost afectate de cangrenă, iar pentru a supravieţui, doctorii i-au amputat membrele.

Chiar şi aşa boala nu l-a dărâmat. Nici măcar faptul că a fost mutilat pe viaţă nu l-a descurajat pe Alex Lewis să privească în viitor cu optimism. Britanicul vrea să-şi trăiască viaţa şi spune că îşi doreşte să participe în competiţii sportive dedicate persoanelor cu dizabilităţi!