Editura Evenimentul si Capital

DEZVĂLUIRI despre "Regele Motorinei". Căutat de FBI și de DNA, Radu Nemeș încerca ștergerea dosarelor cu puterea minții

„Regele Motorinei” era preocupat de viitorul afacerilor sale și de familie. El are doi băieți cu fosta sa soție, Diana Nemeș, de care a divorțat în 2005
Autor: | | 31 Comentarii | 13669 Vizualizari

Radu Nemeș, în prezent arestat, a ținut un jurnal inedit în perioada în care a stat ascuns în SUA. El și-a trecut pe hârtie toate planurile sale de viitor, afacerile ascunse din Dubai și SUA, și datele confidențiale din bănci și off-shore-uri. Adept al Școlii de Iluminare a lui Ramtha, care susține principiul că „Dumnezeu trăiește în fiecare dintre noi”, afaceristul "dematerializa" dosarul său de la DNA și se ruga pentru creșterea prețului aurului, pentru ca afacerile sale să fie profitabile și mandatele de arestare să fie anulate.

Soții Radu și Diana Nemeș sunt trimiși în judecată, alături de alte 13 persoane, pentru un prejudiciu de 56 de milioane de euro din evaziune fiscală cu motorină.

„Școala spirituală”

Soții Nemeș au devenit celebri după ce au apărut informații din anchetă potrivit cărora au cheltuit suma de 200.000 de dolari la magazine de firmă, au călătorit doar la clasa I, cazându-se la hoteluri de lux. Potrivit jurnalului lui Radu Nemeș, un factor decisiv a fost faptul că el și Diana au intrat într-o „școală spirituală” numită „Școala Ramtha de Iluminare” din Yelm. Adepții acestei „școli” susțin că urmează învățăturile lui Ramtha, spiritul unui înțelept care ar fi trăit acum 3.500 de ani și care le vorbește prin intermediul scriitoarei JZ Knight, lidera grupului.


Intrarea din buncărul din Yelm era păzită, potrivit datelor din dosar, de ciobănești mioritici


Milionarul este singurul arestat în acest dosar. El a precizat că va da o declarație în proces după administrarea mai multor probe


„Să o aduc pe Izabela și pe Maria Theodora în Yelm, lângă mine, să devenim o familie. Să anuleze ordonanța Izei, și mandatul meu și al Dianei, fără să fim arestați nici în America, nici în România”, scria Nemeș. Rugăciunile sale, notate în jurnal, erau pentru anularea anchetei DNA, să scape de problema FBI- ului și a Fiscului din SUA. „Să vând barca la cel mai bun preț, să urce cotația aurului cât mai mult (peste 1.800). Să recuperez toți banii și bunurile (lichidate și transferate în bani), din România, Dubai și să le aduc în America”, mai scria Nemeș.


FOTO: Buncărul era complet utilat, Nemeș mai avea aproximativ 7 kilograme de aur, 21 de cutii de monezi de argint și 115 ceasuri și bijuteriiInvestea banii în aur

Cât timp a fost în SUA, Nemeș a cumpărat mari cantități de aur și argint, a deschis mai multe pizzerii în zona Seattle și a cumpărat o vilă luxoasă - dotată cu un buncăr uriaș. După emiterea mandatelor de arestare în lipsă, el nota: „De lămurit situația lui Diana - opțiuni dacă se întoarce, cum se poate rezolva?, procuror, CEDO?!”, sau „Care este situația mea - pedeapsa la care mă pot aștepta”.


FOTO : Jurnalul lui Radu Nemeș era completat de desene, încărcate cu simboluri. Era vorba de anularea mandatelor și a dosarelor de la DNA și DIICOT. Desenele sunt reproduceri din dosarul de la Curtea de Apel București.2014 CREARE AN!!!

1 Eu dintotdeauna sunt bogăție fabuloasă.

2 Eu dintotdeauna materializez aur.

3 Eu dintotdeauna dizolv orice frică, îndoială, insecuritate.

4 Eu dintotdeauna dizolv orice mândrie, aroganță, grijă.

5 Eu dintotdeauna sunt bucurie, fericire, bogăție fabuloasă.

6 Eu dintotdeauna sunt maestru al timpului și manipulez timpul.

7 Eu dintotdeauna sunt bilocația (a te afla în același timp în două locuri - n.r.) și activez glandele pituitară și pineală.

8 Dintotdeauna cotația aurului urcă maxim.

9 Dintotdeauna îmi ridic frecvența ADN-ului la Dumnezeul meu.

10 Dintotdeauna îmi activez ADN de alien.

11 Dintotdeauna îmi recapăt absolut toate proprietățile și banii (inclusiv de la Adobriței, Frățilă, Neagu, Nicu, Dubai, Elena - Mihai, Radu Șerban).

12 Eu dintotdeauna îmi cumpăr un iaht (peste 75 de picioare) și un avion.

13 Eu dintotdeauna sunt liber, fabulos de bogat, sănătate radiantă și în siguranță să pot călători alături de copiii mei.

14 Eu dintotdeauna formez și obțin o rețea de restaurante superprofitabile în Washington State USA și alte afaceri superprofitabile (peste 100.000 pe lună profit). 15 Eu dintotdeauna călătoream cu Ramtha și YT peste tot în World Tour.


FOTO: Una din filozofiile Școlii Ramtha este că „nu ai nevoie de preoți sau misionari ca să intervină, pentru a te îndepărta pe tine de o comuniune directă cu Dumnezeu”. Credinciosul are o experiență directă cu Dumnezeu.Planurile de afaceri: imobiliare și licitații

Radu Nemeș avea sume impresionante la dispoziție, mai multe milioane de euro. Ofițerii FBI au descoperit un document care a fost redactat de acesta, în care apăreau mai multe idei de afaceri. „Finanțare diverse afaceri pe termen foarte scurt (câteva luni), cu diverse comisioane, eventual casă de amanet cu garanții electronice, auto, case etc,” era una din idei. O alta era participarea la licitații. Motivul: „La ANAF, la licitația a III-a, prețul scade la 50% din prețul inițial de evaluare, prețul pieței; la executorii judecătorești, la a III-a licitație, prețul scade și mai mult; la bănci, prețul scade de regulă numai până la 75% din evaluare etc”. Alte propuneri de afaceri: să achiziționeze favorabil o vilă în Bacău, două terenuri în Băneasa, o clădire în fața mall-ului din Bacău, sau să ridice locuințe în Capitală. „Se achiziționează teren, circa 300 mp cu 400-500 euro/ mp, pe acest teren se pot construi în regie proprie un P+3, 8 apartamente, 450 mp construiți + 50 mp casa scării. Preț construcție: 350 de euro/mp, preț vânzare 850-900 euro/mp. Câștig minim: 30% din banii investiți,” era planul de investiție în București.


Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate