Cătălin Predoiu: Ponta și Antonescu, doi chirurgi beți care se bat în sala de operație pe bisturiu

Cătălin Predoiu: Ponta și Antonescu, doi chirurgi beți care se bat în sala de operație pe bisturiu

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că Victor Ponta şi Crin Antonescu se comportă în aceste zile "precum doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie pe bisturiu, în timp ce pacientul moare".

"Ponta şi Antonescu se comportă în aceste zile precum doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie pe bisturiu, în timp ce pacientul moare. Amândoi, ca oameni politici, sunt o insultă la adresa oricărui cetăţean român onest şi demonstrează amândoi, şi domnul Ponta, şi domnul Antonescu, că nimicul produce nimic", a spus Cătălin Predoiu, citat de mediafax.ro.

El a apreciat că USL este o "înşelătorie politică", precizând că poate este "cea mai mare înşelătorie politică de la alegerile trucate de comunişti din 1947".

"Acum aceeaşi oameni care au înşelat români în urmă cu un an şi mai bine pun la cale o nouă păcăleală politică, o nouă impostură, o nouă înşelătorie care se cheamă USD, pe care vor să o construiască şi să o folosească precum o carte măsluită prin care să-l păcălească pe domnul Antonescu", a mai spus Cătălin Predoiu. CITIȚI Și:

Ne puteți urmări și pe Google News
  •  Război total în USL. PSD îi amenință pe liberali că îi dă afară de la guvernare. Iohannis, replică acidă pentru Sârbu