Cătălin Predoiu: Dreapta se poate unifica practicând adevărul, colegialitatea, loialitatea faţă de interesele României

Cătălin Predoiu: Dreapta se poate unifica practicând adevărul, colegialitatea, loialitatea faţă de interesele României

Se cere unificarea Dreptei, dar se continuă imediat cu vorbe nedrepte la adresa celor cu care se vrea unificarea, susţine prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

"Spiritul de vrajbă pe motive egoiste a pătruns şi între politicienii tineri. Se cere cu vorbe unificarea dreptei, dar se continuă imediat cu alte vorbe nedrepte la adresa celor cu care se vrea unificarea. Dreapta se poate unifica practicând adevărul, colegialitatea, loialitatea faţă de interesele României. În acest fel se va face diferenţa faţă de USL şi oamenii vor căpăta încredere. Nu permutările şi combinaţiile formale înseamnă unificarea dreptei. În lipsa unor valori, principii şi soluţii/programe concrete pentru problemele oamenilor, rămân doar agendele personale. Trebuie depăşit acest punct", a afirmat Cătălin Predoiu, pe pagina sa de Facebook, în replică la afirmaţiile liderilor Dreptei, prezenţi la o dezbatere la Grupul de Dialog Social.  Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, la o dezbatere organizată de GDS, că dacă partidele de dreapta vor merge separat în alegeri îl vor scoate garantat președinte pe Ponta.

Participant la dezbatere, Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Forței Civice, a subliniat: "Câtă vreme partidele nu au reușit să iasă din depresia post-decembrie 2012, suntem în situația fragmentării". Teodor Baconschi, care, cel mai probabil va candida pe listele PMP la europarlamentare a afirmat că PDL şi PNL au luat-o razna.