Cătălin Ivan (PSD): "Cei care cer AMPRENTAREA ROMÂNILOR ar trebui să se întoarcă în Evul Mediu"

Cătălin Ivan (PSD): "Cei care cer AMPRENTAREA ROMÂNILOR ar trebui să se întoarcă în Evul Mediu"

Cătălin Ivan, purtător de cuvânt şi lider al delegaţiei PSD din Parlamentul European, condamnă declaraţiile făcute de Elmar Brok, eurodeputatul PPE care a propus amprentarea imigranţilor.

"Este extrem de îngrijorător faptul că, în Europa anului 2014, un membru al Parlamentului European poate scorni asemenea iniţiative. Cei care cer amprentarea românilor ar trebui să se întoarcă în Evul Mediu, acolo unde aparţin ca mentalitate. Condamn ferm o astfel de iniţiativă, care intră în contradicţie flagrantă cu valorile europene în care credem cu toţii şi pe care trebuie să le apărăm cu orice preţ", declară Ivan, într-un comunicat de presă. Cătălin Ivan le cere europarlamentarilor din PDL să ia atitudine faţă de Elmar Brok, având în vedere că acesta face parte din grupul PPE.

  • Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigranţilor români care vin în Germania pentru ajutoarele sociale

Eurodeputatul Elmar Brok a propus amprentarea imigranţilor pentru a putea fi identificaţi mai uşor cei care ajung în Germania doar pentru a beneficia de sistemul de asistenţă socială. CITIȚI ȘI:

  • "MULŢUMESC, România!" Un editorialist BRITANIC explică de ce românii sunt ŢINTA tabloidelor din Marea Britanie
  • PRESA FRANCEZĂ, după ridicarea RESTRICŢIILOR. Muncitorii ROMÂNI şi BULGARI: Ce s-a schimbat cu ADEVĂRAT, la 1 ianuarie 2014
  • Ambasadorul român la Londra ironizează politicienii şi jurnaliştii britanici care aşteptau "milioane" de imigranţi români la aeroport | VIDEO
  • ISTERIA BRITANICĂ. LA ce CONCLUZIE au ajuns PARLAMENTARII ENGLEZI care i-au așteptat pe români pe AEROPORT | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News