Editura Evenimentul si Capital

Casa Întunericului. Lucrurile petrecute la ferma familiei Perron au fost atât de îngrozitoare încât realizatorii unui film au refuzat să le prezinte publicului | GALERIE FOTO si VIDEO

Old Arnold Estate
Autor: | | 7 Comentarii | 14744 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Se spune că dramaticele experiențe paranormale ale familiei Perron din Rhode Island au fost cu mult mai înfiorătoare decât și-au permis producătorii peliculei The Conjuring să aducă în fața publicului cinefil.

În iarna lui 1970, Roger și Carolyn Perron, împreună cu cei cinci copii ai lor s-au mutat într-o casă veche cu două etaje, dar amplasată într-un cadru natural paradisiac și aparent liniștit din Harrisville, Rhode Island, Statele Unite. Cunoscută sub numele de Old Arnold Estate, bătrâna fermă le-a arătat curând noile proprietari că nu avea să fie locul potrivit pentru creșterea în liniște a copiilor.

Deși fiecare membru al familiei a avut parte de tot felul de întâmplări stranii și inexplicabile, cea care a polarizat energiile și malefica atenție a spiritelor locului a fost, așa cum rezultă din relatările acelor vremuri, Carolyn Perron. Una din primele întâmplări, povestită chiar în jurnalul pe care-l ținea, se referă la apariția unei femei în rochie gri, cu capul aplecat într-o parte care i-ar fi susurat ceva de genul ”Plecați. Plecați O să vă scot din casă cu moarte și întuneric”.

Și apoi s-a declanșat nebunia: paturi care levitau, obiecte care zburau de capul lor prin casă și tot felul de zgomote înfricoșătoare și persistente în toiul nopții. Situația s-a agravat însă din momentul în care entitatea malefică a început s-o chinuie pe Carolyn nu din exterior așa cum făcuse până atunci, ci din interior. Odată cuibărită acolo, lucrurile au luat-o razna cu totul.

După cum s-a aflat ulterior, entitatea se numea Bathsheba Thayer. Se născuse în Rhode Islande în 1812 și trăise în Harrisville împreună cu soțul său Judson Sherman. Registrele vremii indicau faptul că Bathsheba născuse patru copii, trei dintre acești murind pe când erau încă foarte mici. Deși mortalitatea infantilă era la vremea acea deosebit de ridicată, gurile rele bârfeau că femeia practica magia neagră și că își sacrifica micuții pe altarul Diavolului pe care îl venera. Aceste acuzații nu au fost însă dovedite niciodată. Nu este clar cum au aflat membrii familiei Perron aceste istorii și ce i-a făcut să creadă că spiritul Bathsebei este cel care le răvășește casa și viețile.

Neputincioși în fața unui asemenea potop de incidente paranormale, soții Perron au decis să solicite ajutorul celebrilor Lorraine și Ed Warren (foto jos), cunoscuți pentru soluționarea unor cazuri renumite de poltergeist, precum cel din orașul Amityville sau păpușa posedată Annabelle.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate