Editura Evenimentul si Capital

Două cărți din CV-ul premierului Sorin Grindeanu SUNT DE NEGĂSIT

Sorin Grindeanu
Autor: | | 1 Comentarii | 3565 Vizualizari

CV-ul premierului Sorin Grindeanu cuprinde și trei cărți la care este autor sau coautor. Dar jurnaliștii de la Press One au căutat mai bine cărțile respective. Supriza a fost faptul că două dintre cele trei cărți sunt de negăsit.

Sorin Grindeanu are un CV în care sunt prezentate trei cărți la care premierul ar fi fost autor sau coautor. Jurnaliștii de la Press One au investigat respectivele cărți, dar nu au găsit decât una dintre ele. Celelalte două sunt de negăsit.

Potrivit CV-ului, primele două cărți, "Introducere în informatica socială" și "Tehnoredactarea computerizată", ar fi apărut la editura Universitatea de Vest în 2000, respectiv în 2002.

A treia carte, intitulată "Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă", ar fi fost publicată în 2002 la obscura editură Ionescu din Caransebeş (judeţul Caraş-Severin) – oraşul natal al lui Grindeanu.

Referințene bibliografice din CV sunt inexacte iar acest lucru fac aproape imposibilă găsirea acestor lucrări, chiar și la editurile la care au fost publicate.

Primul volum publicat de premier este "Introducere în informatica socială" a fost publicat la Editura de Vest. Potrivit site-ului Bibliotecii Naționale, această carte are, de fapt, trei autori: Cornel Giulvezan, actualmente conferențiar al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul UVT, Gabriela Zaporojan și Sorin Grindeanu.

Principalul titlu al lui Grindeanu, care atrage atenția, este volumul “Tehnoredactarea computerizată”.

Reprezentantul Editurii Universității de Vest, Marilena Brânda, a declarat pentru PressOne că acest volum "nu se află în baza de date a Editurii Universității de Vest și nici în catalogul Bibliotecii Naționale".

Cel de-al treilea volum, "Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă", ar fi semnat de doi autori: Sorin Grindeanu și tatăl său, Nicolae Grindeanu, fost inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin (de la conducerea căruia a demisionat în mai 2016).

Titlul tezei, pe care Grindeanu senior nu a publicat-o nicăieri,este "Analiza armonică a câmpurilor distribuții stochastice".

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate