Campionatul Mondial de Superbike pe Eurosport până în 2019

Campionatul Mondial de Superbike pe Eurosport până în 2019

Eurosport şi Organizația Dorna WorldSBK au anunţat astăzi prelungirea acordului pentru sezoanele 2017, 2018 şi 2019. Anunţul confirmă angajamentul Eurosport de a stârni pasiunea fanilor sporturilor cu motor pe întreg parcursul sezonului 2016 din Campionatul Mondial de Superbike, începând din 26 februarie.

Acordul prevede transmisiunea în direct a Campionatului Mondial de Superbike, inclusiv clasele inferioare, pe Eurosport în Europa. O echipă de producţie Eurosport va fi prezentă la toate etapele campionatului pentru a completa şi personaliza transmisiunile cu detalii suplimentare, interviuri cu piloţii şi reacţii în timp real.

Eurosport, rebranduit în luna noiembrie sub sloganul “Stârneşte pasiunea”, a devenit destinaţia ideală pentru iubitorii de sport şi un partener cu tradiţie al Campionatului Mondial de Superbike. Noul acord, valabil din 2017, va marca cea de-a 20-a aniversare a parteneriatului. Acest nou acord prevede ca fiecare etapă din Campionatul Mondial de Superbike, Campionatul Mondial de Supersport 600 şi Cupa Mondială Superstock 1000 să fie transmisă în format HD în toate teritoriile de pe continent.

Alături de promovarea online pe platformele digitale Eurosport, fanii se vor putea bucura de campionate pe Eurosport Player, care asigură acces complet la cele mai importante evenimente sportive din calendar, oricând, pe orice echipament, crescând astfel acoperirea campionatului Mondial de Superbike.

Ne puteți urmări și pe Google News

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Organizația Dorna WorldSBK este un partener Eurosport de aproape 20 de ani şi suntem încântaţi să continuăm această colaborare pentru Campionatul Mondial de Superbike până în 2019. Telespectatorii Eurosport sunt nerăbdători să vadă cum Jonathan Rea, actualul campion, îşi va apăra prima poziţie în clasament în noul sezon, care este gata să înceapă în această lună. Iar povestea va continua pe Eurosport pentru încă trei sezoane. ” Manel Arroyo, Managing Director Dorna Sports, TV and Media Area, a adăugat: “Suntem încântaţi să prelungim parteneriatul cu Eurosport pentru încă trei sezoane. Campionatul Mondial de Superbike va ajunge astfel la cât mai mulţi fani din Europa prin intermediul unuia dintre cei mai mari parteneri TV de pe continent.

“Prelungirea şi consolidarea acestui parteneriat va aduce Campionatului Mondial de Superbike o promovare şi creştere fără egal. Prin intermediul transmisiunilor Eurosport oferite pe întreg continentul, fanii piloţilor se vor putea bucura în continuare de eroii lor din Campionatul Mondial de Superbike, de la fanii din Marea Britanie ai lui Rea, Davies sau Sykes, până la cei ai lui Reiterberger în Germania, ai lui Torres în Spania, ai lui Guintoli în Franţa sau ai lui Sofuoglu în Turcia.”

Prima etapă a Campionatului Mondial de Superbike din 2016 va fi transmisă în direct de pe Circuitul de la Phillip Island, Victoria, pe 27 şi 28 februarie.