Editura Evenimentul si Capital

Campanie electorală: 1.573 atacuri la persoană. Uranus are încă două luni, Aznavour are steaua lui. Taurii cer sfaturi, Racii au un weekend favorabil, iar Scorpionii au de făcut o alegere | Horoscopul lui Dom' Profesor

Autor: | | 0 Comentarii | 1984 Vizualizari

Pe 29 octombrie s-au născut Edmund Halley, ducele de Alba, Richard Dreyfuss, Paul Joseph Gobbels, Jean Giraudoux, Franz von Papen, Silvia Dumitrescu-Timică, Radu Cosaşu, Alexandru Bena, Jean Alexandru Steriade, Doru Covrig, Alexandru Chira. Pe 30 octombrie s-au născut Cristofor Columb, John Adams, Diego Armando Maradona, Claude Lelouche, Duiliu Zamfirescu, Toma Simionov, Marcel Dragomir.

Pe 29 octobrie sunt Sfinții: Anastasia Romana, Avramie și Maria, nepoata sa. Pe 30 octombrie sunt Zenovie și sora sa, Zenovia, Cleopa. Nimic în ”Kalendar”.

Dragi lupi, padawani și hobbiți a venit și sâmbăta! În noaptea de sâmbătă spre duminică se schimbă ora, nu uitați! Ora 4 devine ora 3! În ora aceea ”furată”, în plus, am 20 de minute de comunicare de la ora 03:10 la ora 03:30 la Dimineața Astrologilor. 15 minute pentru România și cinci minute pentru Polonia. Sper să mă descurc, cu ajutorul gândurilor bune ale domniilor voastre!

Câteva știri mi-au atras atenția. ”The New York Times” dă, pe trei pagini, este varianta pe hârtie, toate postările lui Donald Trump de pe contul lui de pe Twitter în care proferează insulte și atacuri la persoană. Sunt 1.573! Ținta principală, era de așteptat, este Hillary Clinton. Ea este ”coruptă, putredă și necinstită”! Dar nu este singura. Mitt Romney este, pentru Donald, un ”ratat”. Barack Obama – ”o catastrofă”! Mexicanii ”nu sunt prietenii noștri”, iar media americană ”truchează alegerile”!

După cum observați, nimic injurios, nimic scandalos, nimic de mers la tribunal. Totul a fost bine pus la punct de specialiștii în PR, consultanții în marketing politic și avocații lui Donald Trump. Limbajul colorat folosit de Donald Trump are ținta lui. Există un bazin de 20% de nehotărâți, în general persoane fără multă carte, care vorbesc mult mai colorat. Limba de lemn folosită de politicienii de carieră le provoacă celor în cauză o stare de confuzie și vomă, a spus tot Donald. Așa, că le vorbește pe limba lor!

Țin minte că atunci când am ajuns prima dată în State, mi s-a spus că, dacă vorbesc românește să nu spun ”eu fac” ci ”eu execut”! M-am cam mirat, pentru că cel mai des, în State, am  auzit: ”fac iu”. Harnici, americanii, mai ales negr… pardon, afro-americanii, că ei ”făceau” mereu câte ceva!

Dar, vineri seara, am mai primit o veste, tot din State. ”MicCheck Daily” informează că, un tip care vrea să-și dea doctoratul la Universitatea din Idaho, pe nume Rob Chancia, s-a uitat cu lupa pe fotografiile făcute, în anul 1986, de sonda spațială Voyager 2, și a descoperit două noi luni ale lui Uranus. De fapt, lunițe, pentru că, se pare că nu au mai mult de zece kilometri în diametru. Niște bolovani spațiali.

Mare lucru! Uranus are deja 27 de luni, botezate, în special, cu nume din piesele lui Shakespeare. Lunițelor astea cum să le spunem? Puck unu și Puck doi?

Charles Aznavour a primit o stea, spune ”Le Figaro”. De la comunitatea armenească din Los Angeles. Este absolut identică cu cele care se pun pe jos, pe ”bulevardul vedetelor”. Charles Aznavour, pe numele lui, Șahnur Varinag Aznavourian, are 92 de ani și este un mare patriot. Francez, dar și armean. Este Ambasadarul Armeniei la ONU și la Geneva. L-am întâlnit, la Paris, în anul 1970, la alt ”meteque”, în studioul lui Georges Moustaki, într-o zi de 24 aprilie. Era ziua de naștere a blondei cântărețe cu care eram în amor, pe atunci. Dar, pentru Aznavourian, 24 aprilie avea altă semnificație…

O altă poveste pe care poate v-am spus-o, dacă nu, o să v-o spun altă dată, mâine este, în definitiv, o altă zi!    

BERBEC   Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In acest weekend, nu te poţi baza pe nici un ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur! Sâmbătă: aspecte favorabile deciziilor importante de genul - fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că duminică este sărbătoare mare şi nu este bine să lucrezi.  De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. O persoana nesuferită iţi stă ca un spin in deget, asta duminică, poate la masa de sărbătoare, aşa încât procedează aşa cum se cuvine: poarta-te ca şi când nu ar exista! Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. Nu uita că loialitatea este lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară.

TAUR   Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată, în special electrocasnice. Cumpără cu încredere, negustoria este favorizată de Mercur, dar ţine seama şi de sfaturile ce urmează! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, dar inca nu stii în cine poţi să-ţi pui secretele la păstrare, în siguranţă. Stelele spun sa mai astepţi cu confesiunile, sau să le aşterni pe hârtie. Aşa îţi garantez discreţia pe cât posibil în lumea asta în care se află totul până la urmă. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune.

GEMENI  Organismul iţi cere alimente naturale, sucuri naturale din fructe, vitamine naturale, iar anturajul iti cere sa fii tu însuţi mai natural! Încercă să fii mai cald, mai apropiat de cei dragi! Limitează-te la activităţile de rutină de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti sâmbătă. Nu promite, la rândul tău, nimic! Evitând tot ce poţi evita, pentru că vorba băieţilor: „eschiva este cea mai bună lovitură” duminică, la plimbare prin mall, ai mintea liberă şi gândirea sprintenă. Foloseşte-ţi gândirea limpede la sinteza ultimelor evenimente.

RAC   Un weekend favorabil, dar e bine să dai dovadă de prudenţă şi să eviţi umezeala şi curentul.  Magnetismul personal este în creştere – poţi lămuri unele situaţii sentimentale mereu amânate! Sâmbăta seara, o veste nu prea grozavă. Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul zilei de duminica. Şi o petrecere drăguţă la un Scorpion care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la vreun Dumitru întârziat. Duminică mai este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la ţară, sau mici escapade.

LEU  Zi de cumpărături, decretează stelele! Orice obiect cumpărat astăzi, fie ca este vorba de un autoturism, sau de o pereche de ciorapi, te va bucura mult, mai ales sub raportul calitate-preţ! O ţinuta neglijenta şi o dispoziţie schimbatoare iţi pot marca ziua. De vină este Soarele din Scorpion. Sâmbătă şi duminică, este sărbătoare, oricum ai lua-o şi este contraindicat să dai cu aspiratorul - nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstraineaza, in loc să atraga! Trebuie doar să urmezi fluxul principal. Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere.  

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate