Editura Evenimentul si Capital

Burleanu și Sandu au intrat în război total

14-05/22burleanuvlad8149-465x390
Autor: | | 10 Comentarii | 737 Vizualizari

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal s-a enervat pe actualul șef de la „Casa Fotbalului”, pentru că urmașul său a arătat public detaliile unui contract scandalos. „Nașu’” a atacat sub centură, iar tânărul conducător i-a ținut piept cu declarații la fel de tăioase.

Înainte de a pleca de la conducerea Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu și-a asigurat confortul. Mai întâi, „Nașu,” a primit, cu aprobarea Comitetului Executiv, o rentă viageră de 75.000 de euro anual.

Ulterior, după ce pre ședintele Răzvan Burleanu a semnalat anomalia, suma a fost scăzută la 50.000 de euro.

Ar putea fi despăgubit cu 500.000 de euro!

Pe lângă acest beneficiu financiar, Sandu a impus celor de la FRF să-l propună și să-l susțină pentru ocuparea unui loc în cadrul Comitetului Executiv al UEFA. În caz contrar, federalii ar trebui să-i plătească o despăgubire de 500.000 de euro! Răzvan Burleanu a atras încă o dată atenția asupra moștenirii pe care a lăsat-o Sandu, iar între fostul și actualul conducător de la „Casa Fotbalului”, a izbucnit, ieri, un război al declarațiilor.

„Îl voi da în judecată”

„Nașu” s-a enervat pentru că Burleanu a scos la lumină detaliile unei afaceri care a scandalizat opinia publică și a ieșit la atac.

„Pe lângă că este mincinos, va plăti și federația. Nu am ce face, trebuie să mă apăr. Noi aveam clauza de confidențialitate foarte clar stipulată atât în contract, cât și în lege. Pentru faptul că a prezentat contractul de rentă viageră și celelalte drepturi și obligații pe care le avem unii față de alții, eu îl voi da în judecată. Clauza de confidențialitate este de jumătate de milion de euro și sper ca instanța să ia decizia”, a declarat Sandu.

„Trebuie să faci o deratizare sănătoasă”

Răzvan Burleanu s-a apărat și i-a dat o replică celui care a condus FRF timp de 24 de ani.

„Nu pot să nu remarc declaraţia unui onorabil care spunea că nu vrea să fie călcat pe coadă. Există câteva principii fundamentale pe care trebuie să le respecți atunci când te muți într-o casă. În primul rând trebuie să faci o deratizare sănătoasă, astfel încât să fii sigur că nu mai găsești niciun șoarece pe care să-l calci pe coadă și care are scopul de a-și roade temeliile clădirii. În plus trebuie să asiguri fluxul de utilităţi şi în acelaşi timp să îţi consolidezi foarte bine pereţii clădirii şi de data aceasta a organizaţiei pe care o conduc”, a spus tânărul conducător de la Federația Română de Fotbal.

Jigniri pe bandă rulantă

Lucrurile nu s-au oprit aici, iar Sandu s-a simțit dator să mai dea o replică foarte dură. „Şobolanul-şef care e acolo va dispărea cât de curând, cu şoarecii pe care i-a adus. Vor dispărea curând. Au venit cu o sacoşă de plastic, şobolanul a venit cu şoriceii după el, dar şoriceii vor să roadă şi ei, dar nu-i lasă lumea fotbalului. Cine face fotbalul românesc de râs, dacă el în loc să se ocupe de fotbalul românesc are o obsesie cu numele meu? Nu o să ajungă nici la 0,02 la sută din ceea ce am creat eu pentru fotbalul românesc. În primul rând pentru că nu va avea timpul necesar”, a tunat fostul președinte al FRF.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sport

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate