Noul ȘEF al FRF NU SEMNEAZĂ petiţia pentru graţierea lui Popescu: Decizia Justiției e un act normal

Noul ȘEF al FRF NU SEMNEAZĂ petiţia pentru graţierea lui Popescu: Decizia Justiției e un act normal

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a avut o atitudine tranşantă cu privire la petiţia pentru graţierea lui Gică Popescu.

Citiți și: Gică Popescu a plătit doar o parte din prejudiciu

Burleanu a zis că nu vrea să semneze petiţia şi a explicat de ce nu este de acord cu cei care cer susţin eliberarea lui Gică Popescu.

„Nu voi semna acea petiție, nu vreau să se înțeleagă altceva. Decizia Justiției e un act normal la bunul mers al societății. Cu toată supărarea colegilor de generație ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna”, a spus Burleanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiţi mai mult: Viorel Moldovan nu îi plânge de milă lui Gică Popescu: „E dureros, dar legea trebuie să primeze”

”Ca fost coleg, da, aş semna petiţia. Dar ca cetăţean, consider că nu suntem mai presus de lege. Legea trebuie să primeze şi legea a decis ca Gică Popescu să intre la închisoare. Îmi pare rău să vorbesc. Chiar nici nu vreau să mai vorbesc ca să nu se interprezete. Asta e viaţa. E dureros şi pentru el şi pentru familia lui, dar nu sunt lucruri de comentat”, a declarat fostul internaţional Viorel Moldovan. Citiţi mai multe detalii: AICI! EDITORIAL EVZ.RO: Gică Popescu, un camuflaj excelent pentru mafioții din politicăVă propun un exercițiu de imaginație, pentru a înțelege de ce este greșită discuția despre grațierea lui Gică Popescu. Imaginați-vă că Fiscul din SUA, Internal Revenue Service, descoperă probleme serioase în contabilitatea campioanei Nadia Comăneci și a soțului ei Bart Conner, fost campion olimpic și proprietar al  ”Bart Conner Gymnastics Academy”.

Imaginați-vă că aceste nereguli produc o condamnare. Crede un singur om cu un dram de minte că cineva ar aduce în discuție, la TV, performanțele sportive ale campioanei? Că ar exista măcar un minut vreo discuție publică despre rolul ei sau al sotului ei pentru performanța sportiva de excepție din SUA? Că i-ar cere cineva lui Obama să-i grațieze? Citiţi tot editorialul: AICI DEZBATEREA ZILEI: "Cetăţeanul" Victor Ponta vrea GRAŢIEREA lui Gică Popescu. Zgonea şi Antonescu sunt de acord. Ce părere aveţi? Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că în calitate de "simplu cetăţean" vrea graţierea fotbalistului Gică Popescu. Anterior, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și-a exprimat regretul că "justiția nu are și o componentă socială" și a precizat că el ar semna oricând o petiție adresată președintelui Traian Băsescu pentru grațierea lui Gică Popescu. De asemenea, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat că susține demersul inițiat de președintele clubului Dunărea Calafat privind grațierea lui Gică Popescu. Citiţi mai mult: AICI

  • Condamnații din „Dosarul Transferurilor”, apărați de Mitică Dragomir: „Au făcut mai mult bine decât rău”
  • Presa internațională, despre sentința din „Dosarul Transferurilor”: „Fostul căpitan al Barcelonei, condamnat la închisoare!”
Gică Popescu a fost găsit vinovat în două transferuri penale de jucători, Lucian Sânmărtean şi Florin Bratu, potrivit minutei Curţii de Apel Bucureşti. Rolul lui Gică Popescu a fost de reprezentant al societăţii de impeesariat patronată de fraţii Victor şi Ioan “Giovani” Becali. Citiţi mai mult: Afacerile cu fraţii Giovani şi Victor Becali l-au băgat pe Gică Popescu în puşcărie! GREII FOTBALULUI AU INTRAT LA PUŞCĂRIE. Copos: 3 ani şi 8 luni! Borcea şi Giovani Becali: 6 ani şi 4 luni! Victor Becali: 4 ani şi 8 luni! Gică Popescu: 3 ani şi o lună!

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Citiţi mai mult despre ziua sentinței și seara în care greii forbalului au intrat la pușcărie: DOSARUL "TRANSFERURILOR". Ziua în care s-a decis totul: libertatea, averea şi cariera