Bucureştenii, sensibili la campania "O şansă copilului de la ţară"

Bucureştenii, sensibili la campania "O şansă copilului de la ţară"

Sâmbătă, mai mulţi locuitori ai Capitalei au adus sacoşe cu haine, încălţăminte, jucării, alimente şi cărţi în Parcul "Lumea Copiilor" din sectorul 4 pentru micuţii din mediul rural. Campania de colectare a ajutoarelor continuă şi astăzi.

Astăzi, între orele 13.00-18.00 echipa "O şansă copiilor de la ţară" va fi din nou prezentă în Parcul "Lumea Copiilor" din sectorul 4 pentru a colecta ajutoare în cea de-a doua zi a campaniei ce-şi propune să ajute familiile nevoiaşe din mediul rural.  În acest weekend, în parcul situat pe bulevardul Tineretului din Capitală, liceenii şi jurnaliştii din Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass-Media, iniţiatorii proiectului, au organizat o colectă de haine, încălţăminte, jucării, alimente şi cărţi pentru a le dărui copiilor din mediul rural - Brezoaele (jud. Dâmboviţa) şi 1 Decembrie.

Mai mulţi bucureşteni au adus sacoşe cu daruri, iar altii au cumpărat brăţări hand-made, confecţionate de voluntari. Câteva vedetele s-au alăturat campaniei şi au venit la eveniment. Gina Maican a vândut brăţări, iar băieţii din trupa Lucky Man Project i-au distrat pe cei copii şi au făcut poze cu fanii. Deşi şi-ar fi dorit să fie alături de voluntari, Nicoleta Luciu nu a putut veni deoarece petrece Paştele Catolic la Miercurea Ciuc. Vedeta a trimis însă hăinuţe de care vor bucura mai multe familii. Cel mai emoţionant moment a fost când un autobuz cu copii veniţi din localităţile Brezoaele şi 1 Decembrie a ajuns în parcul din Capitală. Micuţii au primit cadouri, s-au distrat şi au luat lecţii de street dance de la liceeni. Jurnalişti de la Evenimentul zilei, ziar ce sprijină campania de la debutul ei, au împărţit copiilor cărţi cu benzi desenate. Pentru ca foarte mulţi oameni iesiti la plimbare au promis că vor veni astăzi cu donaţii, echipa se va întoarce în Parcul "Lumea copiilor".Alături de voluntari, de la ora 16.00 se vor afla Adrian Ţuţu , Lucky Man Project şi trupa Publika.

Ne puteți urmări și pe Google News