Editura Evenimentul si Capital

Planul „Fantoma Schengen” pentru SALVAREA lui Merkel. Grecia, scoasă Țap Ispășitor

Angela Merkel îl muștruluiește pe veșnicul țap ispășitor al Europei, Alexis Tsipras
Autor: | | 5 Comentarii | 3130 Vizualizari

Consiliul European a dat un ultimatum de trei luni Greciei pentru a-și rezolva „serioasele carențe” constatate în chestiunea imigranților. În cazul unui eșec, statele membre ale UE vor putea institui controlul la frontiere pe termen lung.

Grecia este încă o dată pusă la zid de Europa. De data aceasta pentru proasta gestionare a crizei imigranților. Vineri, miniștrii de Finanțe din UE au votat ca Greciei să i se acorde o perioadă de grație de trei luni, pentru a lua măsurile necesare care să amelioreze gestionarea valului de imigranți de pe teritoriul său.

Votul a fost dat cu o largă majoritate: doar Grecia a votat împotrivă, iar Bulgaria și Ciprul s-au abținut.

Decizia Bruxelles-ului era așteptată: ea este consecința unei decizii adoptate de Comisia Europeană cu zece zile în urmă. Grecia este somată să acționeze pentru identificarea și înregistrarea imigranților, supravegherea frontierei sale maritime, analiza riscurilor, expulzarea celor care nu întrunesc condițiile pentru a primi azil etc. În total, nu mai puțin de 50 de condiții, pe care, dacă Grecia nu le implementează în trei luni, va fi exclusă din spațiul Schengen.

Or, specialiștii apreciază că implementarea acestora este imposibilă.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate