Editura Evenimentul si Capital

BREXIT: Petiția a DEPĂȘIT 3 MILIOANE și JUMĂTATE de semnături. Ce se va ÎNTÂMPLA cu Marea Britanie?

Petiția a depășit trei milioane și jumătate de semnături
Autor: | | 0 Comentarii | 388 Vizualizari

Petiția lansată de britanici pentru reluarea votului referendumului a depășit trei milioane și jumătate de semnături. Cei care au lansat această petiție și implicit cei care o semnează, doresc menținerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

Joi, 23 iunie, a avut loc referendumul care a decis soarta Marii Britanii: să rămână sau nu în Uniunea Europeană. 51.9% dintre britanici au votat pentru ieșirea din UE, ceea ce a dus la manifestații stradale și crearea unei petiții.

Potrivit specialiștilor, dacă petiția depășește 100.000 de semnături, Parlamentul este obligat s-o ia în calcul și să dezbată această problemă. În cazul acesta, Parlamentul Britanic ar trebui să se grăbească, deoarece numărul semnăturilor crește de la o zi la alta. În doar trei zile, s-au depașit trei milioane și jumătate de semnături, după cum se poate observa pe www.petition.parliament.uk.


”Suntem șocați, disperați. Practic, nu mai avem nicio garanție. Culmea e că și englezii sunt revoltați”. Mesajul unui taximetrist român din Londra descrie STAREA apăsătoare care DOMINĂ acum în Marea Britanie. INCERTITUDINEA și ÎNGRIJORAREA macină românii”Suntem șocați, disperați. Practic, nu mai avem nicio garanție. Culmea e că și englezii sunt revoltați”. Mesajul unui taximetrist român din ”Suntem șocați, disperați. Practic, nu mai avem nicio garanție. Culmea e că și englezii sunt revoltați”. Mesajul unui taximetrist român din Londra descrie STAREA apăsătoare care DOMINĂ acum în Marea Britanie. INCERTITUDINEA și ÎNGRIJORAREA macină românii

Peste 5 zile Gabriel Wick își va serba ziua de naștere alături de soția lui Alina la Londra. Împlinește 49 de ani foarte departe de casă, într-o atmosferă de incertitudine apăsătoare. Niciodată nu a fost atât de cuprins de disperare pentru că întreaga lui viață și viitorul pe care încerca să-l construiască sunt acum sub semnul disperării, după ce electoratul britanic a votat pentru ca această țară să părăsească Uniunea Europeană. Citiți detalii aici! 


Reacții după Brexit: „Nimeni nu-mi poate da iubita afară din țară!". „El nu înțelege ce se întâmplă. E britanic, iar eu româncă” | Corespondență din Londra

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate