Borcea a slăbit 7 kilograme! Copos şi-a lăsat barbă! Jean Pădureanu împarte celula cu Victor Atanasie Stănculescu!

Borcea a slăbit 7 kilograme! Copos şi-a lăsat barbă! Jean Pădureanu împarte celula cu Victor Atanasie Stănculescu!

Apar veşti despre condamnaţii în "Dosarul transferurilor". Jean Pădureanu a vorbit pentru presa bistriţeană. Conform site-ului lui Dumitru Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro, "Meme" Stoica va face plângere la CEDO.

Jean Pădureanu este al doilea membru al lotului "Transferurilor" care face declaraţii pentru presă, informează gsp.ro.

Tata Jean, tatăl celbrei "cooperative" din fotbalul românesc, a spus pentru Sportul Bistriţean, că "am ajuns şi la puşcărie, dar o să trec eu şi peste asta. Lumea nu înţelege că sunt nevinovat".

La Jilava, Jean Pădureanu împarte celula cu generalul Victor Atanasie Stănculescu, 85 ani. Ambii stau la un etaj inferior deţinuţilor bolnavi de SIDA, în număr de 300!

Ne puteți urmări și pe Google News

Aflat la Rahova, MM Stoica va face plîngere la CEDO din cauza condiţiilor din închisoare, conform site-ului lui Dumitru Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro.

Iar George Copos iese rar din celulă şi şi-a lăsat barbă. Cel mai afectat pare însă Cristi Borcea. Conform Cancan, fostul oficial dinamovist a slăbit şapte kilograme, mănîncă rar şi s-a autoizolat.

25 martie e ziua în care se împlinesc cele 21 de zile de carantină pentru arestaţii din Dosarul Transferurilor: după această dată, ei vor fi intra în regimul normal de penitenciar pentru executarea pedepselor, mai scrie gsp.ro