Editura Evenimentul si Capital

Blaga-Ponta, replici DURE la dezbaterea moţiunii de cenzură. Ponta: "Am şi eu un labrador acasă care mereu se crede tigru". Blaga: "De la domnul Ponta nu mai este nimic de aşteptat"

Vasile Blaga şi Victor Ponta
Autor: | | 5 Comentarii | 993 Vizualizari

Replici dure de la tribuna Parlamentului la dezbaterea moţiunii de cenzură au avut loc şi între co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, şi premierul Victor Ponta.

Blaga consideră că, din cauza deciziei luate de premierul Victor Ponta de a nu demisiona ca urmare ca problemelor cu justiţia, acesta "dezonorează România în fiecare zi" şi că moţiunea de cenzură reprezintă o oportunitate pentru parlamentarii coaliţiei guvernamentale să pună capăt acestei situaţii. 
 
"Din nefericire, domnul Victor Ponta a ales dezonoarea şi dezonorează România în fiecare zi. Trebuia să demisioneze imediat după ce a fost pus sub urmărire penală. Moţiunea noastră nu este despre un om, noi nu am făcut o obsesie pentru Victor Ponta. (...) De la domnul Ponta nu mai este nimic de aşteptat, de aceea ne adresăm dumneavoastră, majorităţii parlamentare, care aţi continuat să-l cauţionaţi şi în aceste ultime trei luni. Moţiunea este pentru separarea apelor. Alegeţi să puneţi cap această situaţie sau să fiţi până la capăt cu Victor Ponta, într-o politică fără onoare, într-o guvernare fără perspectivă", a declarat Blaga.
 
În replică, Ponta şi-a exprimat convingerea că cei care l-au scos pe el din politică îl vor scoate şi pe copreşedintele PNL Vasile Blaga şi a adăugat că "PNL a devenit PDL, nu face nimic doar ia de la alţii". 
 
"Să terminăm mai repede această moţiune ca să îi scăpăm de penibil pe colegii de la PNL- PDL. Deoarece critica guvernului o face UDMR şi Partidul Naţional Democrat, de votat trebuie să votaţi dvs. cei de la PSD şi de adus oameni în piaţă bănuiesc că tot noi. Astăzi PNL a devenit PDL, nu face nimic decât ia de la alţii. Ia de la alţii, ia din munca altora. În rest, au fost momente şi vesele şi triste. La momente vesele, ca întotdeauna - colegul meu distins, domnul Haşotti, care a zis că cineva care repetă ceva tot timpul probabil că are ceva la cap. Vedeţi că aveţi o doamnă care în fiecare zi îmi cere demisia, şi dimineaţa şi seara. Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga, din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am şi eu un labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică, din păcate, cred că vă vor scoate şi pe dumneavoastră şi nu e corect nici pentru mine nici pentru dumneavoastră. Să ţineţi minte acest lucru", a declarat marţi Ponta.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate