MUSULMANII iau ATITUDINE ÎMPOTRIVA ISIS. Zeci de persoane au condamnat CRIMA din biserica unde un PREOT a fost decapitat de către jihadişti, în inima Europei

MUSULMANII iau ATITUDINE ÎMPOTRIVA ISIS. Zeci de persoane au condamnat CRIMA din biserica unde un PREOT a fost decapitat de către jihadişti, în inima Europei

Zeci de persoane de religie musulmană condamnă atacurile jihadiştilor care fac parte din autoproclamatul Stat Islamic, în special pe cel din Franţa, dintr-o catedrală din Franţa, acolo un preot a fost decapitat de un terorist în urmă cu aproape o săptămână.

Zeci de persoane s-au strâns la mai multe catedrale din Franţa şi din Italia în semn de protest faţă de atacurile sângeroase ale luptătorilor jihadişti de pe teritoriul Europei, dar şi a întregii lumi, arată Daily Mail.

Musulmanii s-au ridicat împotriva barbariilor provocate, şi au transmis faptul că Islamul nu înseamnă atacuri teroriste sângeroase, bătălii şi crime.

La întâlnirea de la catedrala din Franţa, acolo unde grozăvia a produs durere printre uciderea preotului, s-au strâns mai multe persoane care au blamat atacurile teroriste şi crimele. În primul rând s-au aflat mai mult musulmani care au condamnat aceste lucruri şi au negat faptul că jihadiştii ar avea vreo legătură cu religia islamistă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În afara bisericii, un grup de persoane tot de religie musulmană, au fost aplaudaţi pentru un gest impresionant: aceştia au desfăşurat un banner cu mesajul “Dragoste pentru toţi, ură pentru nimeni”.

Asemenea adunări s-au înregistrat în mai multe localităţi din Franţa, precum şi în Italia. Toţi au condamnat aceste acţiuni violente.