Editura Evenimentul si Capital

Biroul de Evidenţă a Persoanelor din Crângaşi îşi va relua activitatea începând de miercuri, 25 iunie

14-03/08_TAXE_SI_IMPOZITE_7_VS-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 1069 Vizualizari

În aceste zile, în cadrul Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor Sector 6 au loc operaţiuni de implementare a Sistemului Naţional Informatic de Evidenţă a Persoanelor (SNIEP).

Astfel, reprezentanţii acestei autorităţi informează că solicitările de eliberare a documentelor de identitate se desfăşoară după următorul program:

-Cărţile de identitate pentru a căror eliberare au fost depuse documente doveditoare până vineri, 21 iunie a.c., orele 12.00, se vor elibera la termen; -Toate centrele de evidenţă a persoanelor din sector continuă să primească cereri de eliberare cărţi de identitate, dar acestea vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor într-un interval de trei săptămâni; -Cărţi de identitate în sistem de urgenţă vor fi eliberate numai la prezentarea unui bilet de avion sau a unui bilet de internare în spital; -Pentru elevii care au de susţinut examene sau se află în alte situaţii în care au nevoie de documente de identitate, centrele de evidenţă a persoanelor Sector 6 vor elibera cărţi de identitate provizorii.

Important de ştiut pentru locuitorii Sectorului 6 este şi faptul că începând de miercuri, 25 iunie a.c., biroul de evidenţă a persoanelor nr. 1, din cadrul Secţiei de Poliţie 20, Crângaşi, îşi va relua activitatea. Relaţii suplimentare în legătură cu programul de eliberare a documentelor de identitate, numerele de telefon ale centrelor şi adresă.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate