BIGAM DE TOT RÂSUL. A fost descoperit pe Facebook cu o a doua NEVASTĂ ADOLESCENTĂ, dar se declară VICTIMĂ | FOTO

BIGAM DE TOT RÂSUL. A fost descoperit pe Facebook cu o a doua NEVASTĂ ADOLESCENTĂ, dar se declară VICTIMĂ | FOTO

Un bigam a fost prins de soție, după ce femeia a văzut pe Facebook o fotografie cu el fericit împreună cu noua lui mireasă, o adolescentă din Gambia.

Nicolette Smith a fost devastată când a văzut că bărbatul ei de 54 de ani a făcut nuntă cu o tânără de 19 ani, fix în acelaşi loc în care s-au căsătorit ei doi, cu şapte ani înainte. Mai mult, când Stephen Smith a plecat de acasă, ea nu l-a mai putut contacta, timp de doi ani, pentru a finaliza divorţul, scrie Daily Mail.

Ajuns în faţa instanţei, Stephen Smith a explicat că de fapt el este victima, pentru că a fost părăsit de noua sa nevasta, Awa Jobarteh de 19 ani, la două zile după nuntă şi acum el nu ştie unde este. Bărbatul susţine că a fost sedus şi abandonat după ce adolescenta din Gambia a ajuns în Marea Britanie.

El le-a mai spus judecătorilor că habar nu avea că mai este căsătorit, crezând că divorţul a fost pronunţat după ce a plecat, pentru că el semnase o cerere în acest sens.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că magistraţii nu l-au condamnat la închisoare, i-au recomandat în termeni duri să îşi facă ordine în viaţă, să îşi finalizeze divorţul şi dacă se mai căsătoreşte vreodată să aibă "curtoazia de a divorţa înainte de a face o nouă nuntă".