Bei aşa ceva? Beneficiile uluitoare ale CEAIULUI ALB

Bei aşa ceva? Beneficiile uluitoare ale CEAIULUI ALB

Nu este chiar atât de “popular” precum ceaiul verde şi ceaiul negru, dar nutriţioniştii vorbesc despre calităţile lui în ceea ce priveşte kilogramele în plus sau toxinele.

Ceaiul alb este obţinut din planta Camellia sinensis, la fel ca ceaiul verde şi ceaiul negru. Obţinut fiind din mugurii proaspeţi şi frunzele tinere ale plantei este fermentat foarte putin, păstrându-şi mai bine proprietăţile. Inhibă pofta O ceaşcă de ceai alb  conţine doar 15 mg de cofeină, în timp ce o ceaşcă de ceai verde are aproximativ 25 mg cofeină şi o ceaşcă de ceai negru are aproximativ 40 mg cofeină. Specialiştii subliniază însă că ceaiul alb nu poate ajuta în curele de slăbire decât dacă aveţi o alimentaţie sănătoasă. Conţine ingrediente active care inhibă pofta de mâncare, iar un studiu realizat de cercetătorii americani arată că accelerează metabolismul, astfel încât grăsimile acumulate sunt topite câte puţin în fiecare zi. Specialiştii susţin că rezultatele vizibile ale slăbirii cu ceai alb se observă treptat, iar studiile arată că încetineşte activitatea anumitor substanţe, pielea îmbătrânind mai greu. CITIŢI ŞI:

  • Șeful statului a participat la botezul fetiței lui Eugen Tomac. Elena Băsescu: "Mă bucur că Sofia are de acum o nouă prietenă"
  • Băsescu vrea tandem cu Iohannis. MIZA: integrarea în Schengen
  • DIVERSIUNE DEJUCATĂ. Băsescu nu s-a întâlnit cu Antonescu la Bruxelles
  • Ziarul lui Robert Negoiţă a primit răspunsul de la CNSAS. Traian Băsescu, al patrulea verdict de necolaborare cu Securitatea

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
  • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
  • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online

Ne puteți urmări și pe Google News