UPDATE. BĂTAIE cu ÎMPUŞCĂTURI în Capitală: Trei bărbaţi au fost împuşcaţi, unul a fost lovit grav la cap | VIDEO

UPDATE. BĂTAIE cu ÎMPUŞCĂTURI în Capitală: Trei bărbaţi au fost împuşcaţi, unul a fost lovit grav la cap | VIDEO

Patru persoane au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, împuşcată în abdomen, după ce s-au bătut pentru un loc de parcare. Scandalul a izbucnit în zona Dristor din Bucureşti. Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30.

UPDATE. Într-o declaraţie de presă susţinută în faţa Spitalului Floreasca, medicul Dan Marinescu a precizat că, dintre cele trei victime transportate la această unitate, un bărbat are o plagă lombară cu corp străin în muşchi, un altul are o plagă la nivel facial, iar cel de-al treilea prezintă plăgi în torace şi în lobul occipital, acesta din urmă acuzând o stare de somnolenţă.

UPDATE. Bărbatul care a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de lovire cu un obiect dur, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al unităţii, Florian Bica. Bărbatul care a fost lovit în cap, în vârstă de 30 de ani, a tras cu pistolul cu bile de cauciuc în ceilalţi trei, el fiind deţinând legal arma neletală. De altfel acesta este şi propietarul locului de parcare, din cauza căruia a izbucnit scandalul. UPDATE. Toţi cei patru răniţi au fost găsiţi conştienţi de echipajele de salvare, a precizat medicul SMURD Manuela Guran. UPDATE. Toate persoanele implicate în confluct sunt audiate de poliţişti. UPDATE. Unul din răniţi a fost transportată la Spitalul Bagdasar, având lovituri în zona capului. Ceilalți trei răniți au fost duși la Spitalul Floreasca, o persoană având plăgi la nivelul abdomenului, iar ceilalți doi suferind răni la nivelul capului.

UPDATE. Polițiștii au izolat perimetrul unde au avut loc împușcăturile, urmând ca martorii să fie chestionați. Potrivit primelor informații, o femeie le-a cerut mai multor bărbați aflați într-o mașină cu numere de Bulgaria să se mute de pe locul de parcare, iar când aceștia au refuzat soțul ei a venit cu o bâtă și însoțit cu câțiva prieteni pentru a face dreptate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbaţii din mașină au ripostat, iar unul dintre ei a tras cu un pistol cu bile. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, dar şi mai multe ambulanţe SMURD. Într-o intervenţie la Realitatea TV, medicul Manuela Buran a anunţat că pacientul care a ajuns la spitalul Floreasca este rănit în zona abdominală, dar şi celelalte persoane rănite prezintă plăgi prin împuşcare. Poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs scandalul.  <object width="620" height="349"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/2gjPe_HyIyQ?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/2gjPe_HyIyQ?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>