Editura Evenimentul si Capital

BACALAUREAT 2016: VEZI când începe examenul. Orice ABSOLVENT de liceu trebuie să știe ACESTE DATE

Programul examenului de bacalaureat
Autor: | | 1 Comentarii | 2834 Vizualizari

Proaspăt absolvenții de liceu pot să se înscrie la examenul maturității începând din 30 mai până 3 iunie 2016. Înscrierile se fac atât pentru cei care au terminat cu brio liceul anul acesta, cât și pentru cei din promoțiile anterioare, care nu au promovat examentul de bacalaureat. Evenimentul Zilei vă va ține la curent cu evoluția examenului de bacalaureat din 2016. Totodată, noi vom actualiza constant și vom posta rezultatele obținute de absolvenții de liceu.

Proaspăt absolvenții de liceu pot să se înscrie la examenul maturității începând din 30 mai până 3 iunie 2016. Înscrierile se fac atât pentru cei care au terminat cu brio liceul anul acesta, cât și pentru cei din promoțiile anterioare, care nu au promovat examentul de bacalaureat.

Potrivit edu.ro, prima probă a bacalaureatului va debuta în 13 iunie. Atunci, cei care au absolvit liceului vor susține examenul oral la limba română. Apoi, cei care doresc să susțină examenul în limba maternă vor da aceeași probă în perioada 15-1 iunie.

Între 21 – 24 iunie, absolvenții vor susține proba de evaloare a competențelor digitale, urmată, între 27 – 1 iulie, de proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Probele scrise vor începe 4 iulie după cum urmează:

Rezultatele vor fi afișate pe 21 iulie. În aceeași zi, cei nemulțumiți de rezultate vor putea depune contestații, iar notele finale vor fi afișate pe 16 iulie.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Bacalaureat 2016. Subiecte si rezultate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate