Editura Evenimentul si Capital

Bacalaureat 2016 EDU.RO: Subiecte, rezultate, contestatii. A ÎNCEPUT proba de EVALUARE pentru o limbă de circulație internațională

Bacalaureat 2016 EDU.RO: Subiecte, rezultate, contestatii
Autor: | | 0 Comentarii | 8481 Vizualizari

BACALAUREAT edu.ro 2016, subiecte si rezultate. SUBIECTE ŞI BAREM. EVZ.RO va prezenta, pe toată perioada examenului de Bacalaureat 2016 subiectele pe care le-au primit absolvenţii, precum şi baremul. Absolvenţii de clasa a XII-a susţin examenul de Bacalaureat în perioada 13 iunie - 8 iulie. Ramaneti pe evz.ro pentru a afla cele mai interesante informatii despre BAC 2016: subiecte, rezolvari, calendar, rezultate bacalaureat edu.ro 2016. BACALAUREAT 2016. Subiecte, rezultate edu.ro, contestaţii

Probele examenului maturității continuă. De astăzi, 27 iunie, până în 1 iulie, toți absolvenții de liceu vor susține probele de evaluare într-o limbă de circulație internațională (proba C). 

Probele examenului de bacalaureat au debutat în 13 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care a durat până în 15 iunie. A urmat proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă între 15 și 17 iunie. 

În perioada 21-24 iunie, elevii claselor a XII-a au susținut examenul oral în evaluarea competențelor digitale. În perioada 27 iunie - 1 iulie se va susține ultima probă din categoria competențelor, mai precis evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. 

Pentru această probă, canditatul va susține atât un examen oral, unul de înțelegere orală pe baza unui material audio, înțelegerea textului scris și în final, proba scrisă, unde elevii trebuie să-și dovedească aptitudinile de a crea conținut într-o altă limbă. 

Din data de 4 iulie vor începe probele scrise ale examenului maturității. Prima probă va fi la Limba și Literatura Română. Pe 5 iulie se va susține examenul pentru limba și Literatura Maternă. Pe 6 iulie se va susține proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iulie, ultima probă, cea la alegere în funcție de profil. 

Pe 12 iulie se vor afișa și rezultatele. 

 

REZULTATE BAC 2016, edu.ro

Pe evz.ro puteti afla in timp real rezultate ale examenului BACALAUREAT 2016.

Lista specială cu REZULTATE BACALAUREAT 2016 vă ajută să ajungeţi cel mai rapid la notele din fiecare judeţ. Pe evz.ro găsiţi lista cu REZULTATE BAC 2016 pentru fiecare judeţ în parte.

BAC 2016. Veţi găsi toate subiectele din sesiunea iunie-iulie 2016 a Bacalaureatului într-un singur loc, pe site-ul evz.ro.


Bacalaureat 2016, edu.ro

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Bacalaureat 2016. Subiecte si rezultate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate