Editura Evenimentul si Capital

BAC-ul chiulangiilor! La sesiunea de toamnă, la ultima probă aproape o cincime dintre candidați nu s-au prezentat la examen!

Peste 7.000 de candidați au absentat de la ultima probă
Autor: | | 0 Comentarii | 147 Vizualizari

La ultima probă scrisă cadrul sesiunii august-septembrie 2015 a examenului naţional de Bacalaureat, proba la alegere a profilului şi specializării E)d), care s-a desfăşurat vineri, nu s-au prezentat 7.128 dintre cei 36.717 absolvenţi de clasa a XII-a înscrişi!

Pe lângă aceștia au mai fost eliminați din examn 37 de elevi din cauza unor tentative de fraudă.

Chiulangii și la probele anterioare

Potrivit datelor oficiale furnizate de Ministerul Educației, și la proba de miercuri, cea obligatorie a profilului E)c), au absentat 6.918 candidaţi (dintr-un total de 33.314 înscrişi). Apoi, întrucât au recurs la fraude sau tentative de fraudă, 34 de candidaţi au fost eliminaţi din sălile de examen.

La prima probă - cea scrisă de Limba şi literatura maternă E)b), desfășurată marți, nu s-au prezentat 127 de candidaţi - din 913 înscrişi. Nu au fost înregistrate eliminări din examen. În funcţie de limba maternă studiată, candidaţii prezenţi au susţinut proba într-una din următoarele limbi: maghiară, germană, turcă, ucraineană şi slovacă.

Rezultalele parțiale, marți 1 septembrie, cele definitive - pe 4 septembrie!

Prima afişare a rezultatelor este programată marţi, 1 septembrie (până la ora 16:00), Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16:00 - 20:00. Soluţionarea contestaţiilor se va efectua în zilele de 2 şi 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Educaţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate