B1 TV şi România TV, creşteri SEMNIFICATIVE în audienţe în ianuarie

B1 TV şi România TV, creşteri SEMNIFICATIVE în audienţe în ianuarie

B1TV se numără printre cele mai urmărite televiziuni de ştiri din România. Audienţele demonstrează că numărul telespectatorilor a cerscut simţitor în ultima perioadă.

Cea mai urmărită televiziune din România este Pro TV, urmată de Antena 1 şi Kanal D. În top zece la nivel naţional, în luna ianuarie, mai sunt: Antena 3, România TV, Prima TV, TVR1, Naţional TV, Acasă şi B1 TV. Cifrele din secțiunea „Rtg(000)” sunt exprimate în mii, așadar ele se citesc astfel: Pro TV (locul 1) – 866.000 de telespectatori (media pe publicul național), Antena 1 (locul 2) – 705.000 telespectatori și Kanal D (locul 3 – 334.000 de telespectatori), scrie ReporterVirtual A doua coloană o reprezintă ratingul înregistrat de televiziuni pe zona urbană. A treia coloană este ratingul exprimat în puncte de rating pentru publicul național, iar a patra pentru publicul urban. A cincea coloană prezintă „share” (sau cota de piață) pe național, iar a șasea – cota de piață pe urban. Cota de piață exprimă procentul de aparate tv deschise pe un anumit post din totalul de aparate tv aflate în funcțiune. De remarcat este urcarea postului de știri România TV de pe locul 7, în decembrie 2013, pe locul 5, în ianuarie 2014. De asemenea, sub conducerea Directorului interimar Stelian Tănase, TVR a mai coborât un loc în topul general al televiziunilor, de pe 6, în decembrie 2013, pe locul 7 – în ianuarie 2014. B1 TV este o altă televiziune de știri care prinde Top 10 în luna ianuarie, lucru care nu s-a întâmplat în decembrie 2013 când locul 10 a fost ocupat de un post al lui Silviu Prigoană, Etno TV. În 2014, Etno TV iese din primele zece televiziuni în funcție de rating, mai scrie sursa citată mai sus. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • TOPUL RUŞINII: Stroe şi Ponta sunt consideraţi principalii VINOVAŢI pentru gestionarea TRAGEDIEI AVIATICE din Apuseni
  • Traian Băsescu: Dacă ar fi existat coordonare, s-ar fi putut face imediat localizarea avionului prăbuşit în Apuseni. Ponta a cerut trecerea STS la MAI şi demiterea lui Opriş
  • Elena Udrea: Ne propunem ca Partidul Mişcarea Populară să fie revelaţia politică a anului 2014
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • TOP 10 IMAGINI care au devenit VIRALE, deși există DETALIU care îți schimbă TOTAL percepția lor | GALERIE FOTO
  • GOALE și NEÎNFRICATE. Cum arată femeile care fac alpinism DEZBRĂCATE pentru un CALENDAR | GALERIE FOTO
  • SECRETE la 700 metri sub Pământ. Materia ÎNTUNECATĂ își face SIMȚITĂ PREZENȚA