Editura Evenimentul si Capital

SFÂRȘITUL LUMII e mai aproape decât ne imaginăm! Apocalipsa lui Ioan conţine MESAJUL TERIFIANT

Autor: | | 16 Comentarii | 9276 Vizualizari

Sâmbătă, 23 septembrie, ar putea veni sfârșitil lumii, de care s-a scris în Biblie, în Apocalipsa lui Ioan. Profeția se găsește la capitolul 12, arată teoreticienii Bibliei. Specialiștii de la NASA au și ei un punct de vedere.

Nibiru sau Planeta X ar urma să se ciocnească cu Pământul, sâmbătă, ceea ce va duce la dispariţia rasei umane, scrie Metro. “Şi s-a arătat o mare minune în cer; o femeie îmbrăcată cu soarele şi luna sub picioarele ei, şi pe capul ei o coroană cu dousprăzece stele; Şi, fiind însărcinată, a strigat, fiind în travaliu şi în chin ca să nască”, se arată în Revelația apostolului Ioan.

David Meade, creștin declarant adept al teoriei conspirației, afirmă că pasajul este dovada că niciunul dintre noi nu va mai vedea lumina zilei de duminică. Meade susține că  “minunea din cer” se referă la eclipsa solară de luna trecută. Tot el susține că uraganul Irma și restul furtunilor care au devastat inclusive țara noastră anunță sfârşitul lumii.

Comunitatea ştiinţifică respinge însă afirmaţiile acestuia. Jurnalistul Nick Pope, fost angajat din Ministerul Apărării din Marea Britanie, spune că astfel de declarații au doar menirea de a crea panică în rândul populației, o panică dorită de anumite interese oculte. “Nibiru nu există. Lumea nu se va sfârşi pe 23 septembrie”, a spus Pope.

Ce spun specialiștii de la NASA

Teoria Nibiru circulă în mediul online de foarte mulţi ani, deși NASA a infirmat aceste informații, și incluiv existența plantei amintite. “Dacă Nibiru sau Planeta X ar fi reală și s-ar îndrepta către Terra, astronomii ar fi cercetat-o cu cel puțin deceniu în urmă și ar fi putut fi vizibilă, dar evident, nu există. Ește o farsă de pe internet”, au declarat experţii Agenţiei spaţiale americane. 

Sfârşitul lumii de amână opt decenii

Potrivit altui specialist, Daniel Rothman, geofizician şi matematician în cadrul Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT), sfârșitul lumii ar veni abia peste aproape un secol. Acesta a studiat fenomenul extensiilor în masă, și susţine că următoarea apocaliupsă se va întâmpla peste 83 de ani.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate