Editura Evenimentul si Capital

AICI GĂSIȚI lista spitalelor care dau vouchere pentru analizele bolnavilor care au nevoie de tratamentul fără interferon!

Medicii specialiști vă trimit la analize
Autor: | | 0 Comentarii | 1319 Vizualizari

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a publicat lista cu spitalele, centrele medicale și institutele ai căror medici specialiști în gastroenterologie și boli infecțioase distribuie vouchere pentru analizele gratuite necesare pentru refacerea dosarelor bolnavilor cu hepatită virală C și ciroză hepatică C, ambele cu stadiul de fibroză F4, care vor să intre în tratament.

„Semnatarul contractului cost-volum-rezultat pentru tratamentul fără interferon al hepatitei cronice virale C și cirozei hepatice C a transmis la CNAS lista unităților sanitare în care se acordă voucherele pentru fibromax, viremie și genotipare, investigații necesare pentru dosarul de aprobare a tratamentului fără interferon al hepatitei cronice virale C și a cirozei hepatice”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de CNAS.

Pentru a ajunge la acești doctori specialiști, bolnavii au nevoie de trimitere de la medicul de familie!

Acestea sunt unitățile sanitare unde trebuie să ajungeți!

După ce luați voucherele, mergeți la cele 50 de laboratoare unde trebuie să vă refaceți analizele: fibromax, viremie, genotipare.

Apoi, după publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului MS-CNAS de aprobare a protocolului terapeutic, pe măsură ce dosarele sunt întocmite, ele vor fi depuse la casele de asigurări de sănătate cu care se află în relație contractuală medicul de specialitate, de unde vor fi trimise mai departe la CNAS.

Comisia de specialitate a CNAS se va întruni de două ori pe lună pentru a analiza dosarele depuse în vederea aprobării și va verifica dacă acestea corespund criteriilor de eligibilitate.

Decizia comisiei va fi comunicată pacientului de către casa de asigurări de sănătate unde acesta a depus dosarul.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Sănătate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate