Editura Evenimentul si Capital

Au luat AUR dar sunt IGNORAȚI total de ROMÂNIA

16-06/bacalaureat-2016-rezultate-contestatii-subiecte-elevi-olimpici-diplome1-465x390
Autor: | | 2 Comentarii | 1208 Vizualizari

Politicianul Anghel Mihai relatează pe Facebook primirea olimpicilor internaționali la matematica, pe Aeroportul Otopeni, comentând faptul că adevăratele valori nu sunt apreciate cu adevărat în țara noastră.

Acesta comentează că adevăratele valori ale țării, sportivi mai puțin cunoscuți, inventatori, matematicieni sau olimpici, nu sunt mediatizate și prezentate atât de mult cum se orientează presa către accidente, catastrofe sau știri mondene. Acesta comentează pe Facebook:


„Chiar așa să fie?!?

De citit până la capăt!!!

#Româniaîncotro???

"Din categoria stirilor nebagate in seama...nu tu accident, nu tu catastrofa, nu tu viol sau macar o operatie estetica a vreunei patzachine...

Am luat aur la Olimpiada Internaţională de Mate!!! Aşa, şi?!

data: 08 august 2012

ora: 8 deîmpărţit la 05

Sunt vreo şase. Cinci băieţi si-o fată. Doi dintre ei aubenoacle.

"Feţe de tocilari", aşa gîndeşte lumea despre ei! Plus vreo doi-trei profesori, dintr-ăia de au 15şpe milioane de lei vechi si halesc conserve în deplasările peste graniţă, ca să pună deoparte diurna şi s-o utilizeze la "trei stele", ultraall inclusive, în Grecia, alături de soţia sa, o "mîhnită" de profă de biologie.

La aeroport nu-i bagă nimeni în seamă, dar deasupra capului, unul dintre dascăli ţine o tăblie pe care scrie:"România". Aeroportul se întrebă: "Ce e, mă, cu amărîţii ăştia?" Au nişte tricouri galbene pe ei, iar la gît le atîrnă medalii. La unii, de aur. "Dacă sînt sportivi, de ce nu e ciorchinele de camere TV pe ei?" continuă întrebările. Aaaa, uite, au şi-un steag. Un tricolor! Cînd îl afişează, o fac cu mîndrie. "Bă, esti nebun?! Ăştia chiar mai cred în chestia asta cu reprezentarea cu cinste a ţării, cu... Cine sînt?"

Da, chiar aşa, cine sînt de nu-i bagă nimeni în seamă, în afară de rude?

1. Omer Cerrahoglu

Primul cu benoacle. Clasa a XI-a, vine din Maramu', din Baia Mare. Avea 14 ani cînd cucerea prima medalie de aur, la Bremen , Germania , în 2009. N-a vrut să dezamăgească, aşa că acum a venit tot cu cel mai preţios metal la gît.

2. Radu Bumbăcea

Fără benoacle. A luat – culmea nesimţirii! – BAC-ul, la "Tudor Vianu", în Bucureşti. Aur la Amsterdam şi în Kazahstan. Adoră literatura, ştiinţele si-a fost, deja, acceptat la Cambridge . Pentru cei care n-au timp să caute pe Google, băieţii de aici au pornit la drum Universitatea în 1209, cam pe vremea cînd noi ne apucam de cnezate si voievodate.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate