Au început pregătirile pentru lansarea Topului Naţional al Firmelor 2015

Au început pregătirile pentru lansarea Topului Naţional al Firmelor 2015

Lansarea Topului Naţional al Firmelor 2015 a intrat în linie dreaptă.

Lansarea catalogului va avea loc în toamna acestui an, a anunţat Camera de Comerţ şi Industrie a României.

În prezent, se fac calculele conform metodologiei complexe a Topului şi se stabileşte ierarhia conform rezultatelor firmelor înregistrate de firme în 2014 la Registrul Comerţului. Topul este o oglindă a situaţiei reale a economiei din ţara noastră şi reflectă, în fiecare an, schimbările care au loc la nivelul mediului de afaceri.

Catalogul Topul Naţional al Firmelor este realizat anual în format print şi CD, cu informaţii despre mai mult de 6000 de firme ordonate în Topul Naţional al Firmelor, pe baza unui sistem de indicatori financiari, după domeniul de activitate şi clasa de mărime a întreprinderii. Este considerat unul dintre cele mai prestigioase clasamente de companii, realizat de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt admise în topurile judeţene de firme entităţile care sunt comercianţi conform legii şi îndeplinesc simultan următoarele condiţii, cu privire la datele de bilanţ depus pentru anul anterior:  profit din exploatare pozitiv;  cifră de afaceri de minim 100 000 lei în cazul microîntreprinderilor şi minim 250 000 lei în cazul celorlalte entităţi.

Pe data de 6 noiembrie 2014, Camera de Comerţ şi Industrie a României a lansat în mod oficial catalogul Topul Naţional al Firmelor 2014. Catalogul a prezentat cele 6.486 de firme care s-au clasificat în top.