Editura Evenimentul si Capital

ESCROCII au găsit o nouă METODĂ de a ÎNȘELA OAMENII. La ce trebuie să fiţi ATENŢI atunci când vă încercaţi norocul la "LOZ ÎN PLIC"

Lozurile în plic se vând numai în agenţiile loto sau de către persoanele autorizate /rnFOTOGRAF: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU
Autor: | | 0 Comentarii | 1757 Vizualizari

Jucători, fiţi cu băgare de seamă! Nu cumpăraţi lozuri de la oameni pe stradă sau de la cei care vă bat la ușă. Ţeparii abia așteaptă să le cădeţi în plasă.

Escrocii se gândesc mereu la metode prin care să scoată bani de pe urma naivităţii oamenilor. Unii își închiriază apartamente în centrul orașului și își deschid firme de fotomodele, apoi ies pe stradă și agaţă părinţi promiţându- le că, pentru câteva sute de euro, copiii lor vor ajunge pe podium. Un alt mod în care acţionează șarlatanii este surprinzător de simplu: „Metoda Accidentul“. În ultima perioadă, o veche metodă practicată de hoţi care a păcălit mai multe persoane, a revenit din nou pe stradă.


Pe locul unde scrie „Necâștigător“, escrocii lipeau o bandă pe care treceau ca premiu un autoturism


Jucătorii sfătuiţi să cumpere din agenţii

Loteria Română atrage atenţia jucătorilor cu privire la faptul că, în ultima perioadă, s-au înmulţit cazurile de persoane, în special vârstnice, care au fost înșelate de către indivizi necunoscuţi cu lozuri în plic falsificate, cu premii constând în autoturisme. Aceștia trag un semnal de alarmă vizavi de aceste metode și recomandă jucătorilor să nu cumpere lozuri decât din agenţiile loto și de la persoanele autorizate.

Lozurile pot fi trase și la xerox

„Am fost înștiinţaţi telefonic de jucători că mai multe persoane încearcă să facă bani păcălind oamenii prin metoda loz în plic. Pe lozurile necâștigătoare, cele reale, lipesc o bandă și imprimă câștig un autoturism. Apoi îi abordează pe stradă, pe cei mai în vârstă care sunt mai ușor de păcălit și le explică că au nevoie urgent de bani și că nu au cum să se deplaseze la București să ridice premiul, iar dacă sunt de acord pentru o sumă modică le poate da lor lozul așa zis câștigător. Sunt oameni care îl printează. Ele au niște elemente de siguranţă pe care noi le știm, dar acestea se bazează pe seriile de loz. Nu este un element ca la bancnote, să aibă un fir. De aceea pot fi ușor trase la xerox“, ne-au declarat reprezenta n ţ i i Loteriei Naţionale, biroul comunicare și protocol.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate