Editura Evenimentul si Capital

Aspectele NEŞTIUTE ale vaginului. Până unde se poate merge. 24 DE FEMEI AU FOST voluntare | VIDEO

S-a descoperit în mod accidental
Autor: | | 9 Comentarii | 41137 Vizualizari

Oamenii de ştiinţă egipteni au pornit de la ipoteza că vaginul generează valuri de curent electric!

Cercetătorii egipteni au realizat nu demult o electrovaginogramă, după ce au descoperit în mod accidental că vaginul produce curent electric.

Oamenii de ştiinţă conduceau un alt studiu privind anumite probleme sexuale şi nu mică le-a fost surprinderea când au descoperit electricitate în interiorul vaginului atunci când se întreţineau relaţii sexuale, după cum nota  intimatemedicine.com. Cercetătorul Ahmed Shafik şi echipa lui au început să analizeze în ce condiţii se produce curent electric în interiorul vaginului. Oamenii de ştiinţă au pornit de la ipoteza că vaginul generează valuri de curent electric, care influenţează contracţiile vaginale din timpul penetrării.

Un pacemaker

Având 24 de femei voluntare în cadrul studiului, oamenii de ştiinţă au introdus câte doi electrozi în interiorul vaginului , pentru a urmări activitatea electrică a vaginului în diverse ispostaze: în stare relaxată sau stare de excitare. Electrozii au înregistrat valuri de curent care se dispersează de pe peretele frontal în interiorul vaginului. S-a ajuns la concluzia că femeile au in interior un pacemaker, adică o zonă care declanşează stimuli electrici, şi, analizând traiectoria electricităţii, s-a presupus că acest pacemaker este chiar punctul G. Egiptenii au vrut să afle şi condiţiile în care punctul G generează electricitate. Cercetătorii au constatat că dilatarea vaginală produce o creştere a intensităţii curentului electric, urmată de o presiune vaginală, care declanşează contracţiile vaginale.

„Studiul reprezintă încă o dovadă a existenţei punctului G, iar electrovaginograma ar putea contribui la diagnosticarea disfuncţiilor sexuale”, au mai subliniat cercetătorii.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate