Editura Evenimentul si Capital

Societatea comercială AQUA QUEEN se delimitează de mărcile implicate în scandalul apei din hipermarketuri: “Aqua Queen nu conţine niciun element care ar putea pune în pericol sănătatea umană”

Aqua Queen nu conţine niciun element care ar putea pune în pericol sănătatea
Autor: | | 0 Comentarii | 2359 Vizualizari

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a descoperit în lumea martie o problemă cu apa de băut vândută în Bucureşti, în magazine mari. Mai multe sortimente de apă plată de masă şi de izvor vândute în hypermarketuri și supermarketuri au indicatori microbiologici depăşiţi şi de mii de ori, potrivit unui comunicat de presă al ANPC. Unul dintre cele cinci sortimente aflate pe lista ANPC este şi apa de izvor Aqua Queen. Societatea comercială a transmis un comunicat de presă prin care informează populaţia că apa comercializată sub sigla Aqua Queen nu reprezintă un pericol.

În comunicatul transmis de ANPC în luna martie, se arăta că apa de izvor Aqua Queen, îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 5l, nu corespundea microbiologic, parametrul NTGufc/cm3, la 22grC valoare obţinută era de 2.000, faţă de limita prevăzută de 100, iar la 37grC valoarea obţinută era de 900 faţă de limita prevăzută de 20 .

Societatea Aqua Queen a solicitat un drept la replică prin care clarifică informaţiile apărute în presă. Potrivit comunicatului, apa comercializată sub sigla Aqua Queen a fost analizată sub toate aspectele solicitate prin actele normazite în vigoare şi nu conţine niciun element care ar putea pune în pericol sănătatea umană.

Totodată, reprezentanţii Aqua Queen transmit că laboratoarele care au analizat probele de apă nu sunt acreditate RENAR, organismul naţional de acreditare. 

Redăm comunicatul integral transmis de societatea comercială Aqua Queen:

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate