Povestea interlopului pocăit care ucidea din plăcere. Cum sfârşeşte TEMUTUL infractor

Povestea interlopului pocăit care ucidea din plăcere. Cum sfârşeşte TEMUTUL infractor

Sandu Geamănu, unul dintre cei mai puternici interlopi din Capitală, va executa zeci de ani pentru crimă. Magistraţii spun că acesta era violent cu victimele şi că avea convingerea că nu va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

Liderul clanului Gemenii, Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, a fost condamnat definitiv, la sfârşitul săptămânii trecute, la 27 de ani de închisoare. El a fost găsit vinovat de omor, într-un dosar în care a fost acuzat că, în 2011, împreună cu trei apropiaţi, a ucis un bătrân în locuinţa acestuia şi a furat bunuri de jumătate de milion de lei. Şefii puşcăriilor Condamnarea lui Sandu Geamănu pentru infracţiuni de violenţă confirmă încă o dată că epoca interlopilor specializaţi în taxe de protecţie, şantaj şi tâlhării a apus. În acest moment, mai mulţi interlopi-şefi sunt după gratii: Eugen Preda, şeful "Luptătorilor", Mircea Băluş, zis Mircea Nebunu, cel care îi conduce pe "Sportivi", Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, liderul "Cămătarilor", sau conducătorii clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu. Clanul condus de Sandu Geamănu controla sectorul 1 şi trăia din furturile de maşini de lux şi din recuperări. Gruparea reprezentată de el, geamănul său, Marin, dar şi de fratele mai mare, Petre, acţiona în zona Chitila – Bucureştii Noi – Giuleşti. Afacerea "Portbagajul" Anii de glorie ai fraţilor Geamănu au fost 1996 – 2000, dominaţia lor culminând cu celebra afacere "Portbagajul". În anul 2000, Sandu Geamănu a fost angajat de Mihai Bucurenciu pentru recuperarea a 420.000 de dolari şi 30.000 de mărci de la Valentin Răducan, bănuit că e în posesia acestei averi strânse ca taxă de protecţie de la comercianţii din Bucureşti. Interlopul l-a sechestrat pe Răducan, care a reuşit să scape şi să povestească totul Poliţiei. Valentin Răducan a povestit că Geamănu se lăuda că fostul şef al Poliţiei Capitalei, generalul Mircea Bot, "îi mănâncă din palmă". În 2002, clanul avea relaţii şi printre magistraţi, potrivit unor înregistrări telefonice dintre Marian Geamănu şi avocata Lidia Peter, acuzată de corupţie. De asemenea, Gemenii controlau Penitenciarul Jilava, unde erau închişi, şi au fost implicaţi într- un scandal cu trafic de heroină în puşcărie. În timpul procesului, martorii au povestit că Geamănu i-a procurat, prin telefon, o prostituată ofiţerului instructor social-educativ al închisorii Jilava.

  • Imaginile penibile care au devenit virale pe internet. Conturile de Instagram urmărite de milioane de oameni GALERIE FOTO

Sandu Geamănu intră din nou în atenţia mass-media în 2009, după ce a organizat furtul maşinii lui Gigi Becali. Tot atunci, unul dintre locotenenţii săi a reuşit să-i fure maşina lui Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc. Crima Procurorii din Parchetul Capitalei l-a pus sub acuzare, în 2011, pe Sandu Geamănu pentru omor deosebit de grav. Ei au arătat că, în noiembrie 2008, interlopul, împreună cu trei complici, a intrat în locuinţa lui Nicolae Zdoca, în vârstă de 74 de ani. Ţinta a fost aleasă pe baza unui pont că bărbatul ar fi ţinut în casă "sume importante de bani şi alte bunuri de valoare".

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO

În urma loviturilor primite, Nicolae Zdoca a murit în spital, aproape şase luni mai târziu.Totodată, Sandu Geamănu a lovit şi o fetiţă în vârstă de doi ani şi şase luni, cu o bâtă în zona capului, provocându-i acesteia leziuni grave.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • GALERIE FOTO cu oamenii care au pretins că sunt DUMNEZEU. Ce crime odioase au făcut

În timpul anchetei, el a anunţat că s-a convertit la Biserica Penticostală, după o revelaţie în care i s-ar fi arătat Iisus Hristos. "Sandu Geamănu a murit, nu mai există. Eu sunt Ilie Alexandru. M-am pocăit. Acum sunt om al Bisericii", era mesajul interlopului adresat poliţiştilor şi magistraţilor. "Actele de violenţă exercitate de Sandu Geamănu asupra lui Nicolae Zdoca sunt disproporţionate în raport cu scopul patrimonial urmărit." RECHIZITORIU

  • INTERLOPI în mediul VIRTUAL. Mafiotul Sandu Geamănu, aflat în închisoare și-a făcut cont de Facebook. face mușchi, folosind colegii de celulă ca ahltere

L-a turnat pe Becali, dar îl protejează după gratii Declaraţiile date de Sandu Geamănu i-au adus lui Gigi Becali prima condamnare definitivă, în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina. Latifundiarul a primit trei ani de închisoare cu suspendare. Becali a ajuns la puşcărie după condamnarea în dosarele "Valiza" şi "Schimbul de terenuri cu MApN", deoarece nu mai putea primi pedepse cu supendare. Geamănu a fost cel care a stat în spatele furtului maşinii finanţatorului Stelei şi ar fi încercat să-l şantajeze pe Becali pentru recuperarea acesteia. Atunci când Becali a refuzat să dea banii, interlopul a dat declaraţii împotriva acestuia. Când Becali a ajuns după gratii, Geamănu a anunţat că o să-l protejeze.

  • Gigi Becali, la un pas să fie bătut în pușcărie. Interlopul Sandu Geamnă a sărit să-l altoiască

Tătucul interlopilor Ion Titişor, cunoscut ca Fane Spoitoru, capul clanurilor interlope bucureştene din anii '90, s-a transformat în "cetăţean model". După ce a stat aproape jumătate din viaţă după gratii pentru furturi, tâlhării şi violenţe, interlopul şi-a schimbat viaţa şi se consideră reabilitat. Din 2003, când a fost condamnat pentru agresarea unui poliţist, el nu a mai încălcat legea. Şi-a cumpărat judecător Florin Ghinea, cunoscut drept Ghenosu, este unul dintre liderii lumii interlope din Prahova, care s-a afirmat la nivel naţional. El este arestat din 2011, fiind acuzat de şantaj şi infracţiuni informatice. Gruparea lui Ghenosu a avut influenţa maximă când a reuşit "să-l cumpere" pe şeful Secţiei Penale din Tribunalul Prahova. Nuntă după gratii Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, este în prezent cel mai cunoscut interlop din Bucureşti şi cel care controlează sectorul 5. El este în închisoare de la începutul anului trecut pentru acte de cămătărie şi fapte cu violenţă. Recent, interlopul a ajuns favoritul tabloidelor după ce a divorţat de soţia sa şi s-a însurat, după gratii, cu dansatoarea Claudia Brazilianca.

ARTICOLE POPULARE VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE CARE AU DEVENIT VIRAL

Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs