Editura Evenimentul si Capital

APIA: Luni expiră termenul de depunere a cererilor de ajutoare pentru animale

14-02/porc_05-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 257 Vizualizari

Termenul limită de depunere a cererilor de ajutor pentru bunăstarea animalelor, respectiv păsări şi porcine, este 30 iunie 2014, a anunţat astăzi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Este vorba despre cererile de ajutor pentru măsura 215 - pachetul a) - Plăţi privind bunăstarea animalelor - porcine (a treia sesiune de depunere) şi pachetul b) - Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor (a doua sesiune de depunere).

Potrivit APIA, beneficiarii pot depune o singură cerere de ajutor pentru toate exploataţiile cu cod de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) deţinute, la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social al beneficiarului sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.

Cererile de ajutor pot fi depuse de solicitanţii care îndeplinesc condiţiile OMADR nr. 704 /9 mai 2014.

Cererea de ajutor poate fi completată pe format de hârtie sau online de către beneficiar, individual, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea online, cererea se tipăreşte şi se depune la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate