Anghelache îl atacă pe Stoican! Conducătorul „câinilor” sugerează că partida cu Viitorul ar fi fost blat!

Anghelache îl atacă pe Stoican! Conducătorul „câinilor” sugerează că partida cu Viitorul ar fi fost blat!

Într-un editorial scris în ziarul „Ring”, Constantin Anghelache, președintele clubului de fotbal Dinamo, îl critică fără menajamente pe antrenorul Flavius Stoican.

Eșecul, scor 1-2, suferit de dinamoviști pe propriul teren în fața celor de la Viitorul Constanța, în etapa a 20-a Ligii I, a stricat atmosfera în interiorul clubului „roș-alb”. Constantin Anghelache a scris un editorial în ziarul „Ring” în care l-a criticat fără menajamente pe antrenorul Flavius Stoican și, mai mult, ridică semne de întrebare în privința corectitudinii partidei cu formația patronată de Gică Hagi! „Din păcate, nu s-a înţeles faptul că cel mai important joc este cel pe care îl dispuţi imediat. Aşa se face, dacă analizezi jocul, că, după o deschidere rapidă a scorului, echipa, şi nu numai ea, a trecut în lumea „viselor frumoase”.

Acest joc a mai arătat şi cât de importante sunt profesionalismul şi inspiraţia de pe margine. La acest punct nu doresc să elaborez, dar pot să subliniez că schimbările se efectuează pentru a consolida jocul şi rezultatul. Se poate vedea cu ochiul liber că duminică nu s-a întîmplat astfel, ci dimpotrivă... Mai am o mare nedumerire asupra căreia îi rog pe toţi cei care au o privire mai amplă să mă ajute… Cum se face că Viitorul este singura echipă din campionat pe care „câinii roșii” nu au învins-o?! Mai neclară mi se pare şi piesa în două acte în care Dinamo pierde, aproape identic, partidele jucate acasă?!”, a scris președintele dinamovist Constanrtin Anghelache.

Ne puteți urmări și pe Google News