Editura Evenimentul si Capital

A început JIHADUL în Primăria Sectorului 3! Angajaţii vor fi daţi afară

Autor: | | 2 Comentarii | 1809 Vizualizari

De câteva zile, angajaţii primăriei conduse de Robert Negoiţă trăiesc o adevărată dramă. Şefii lor le-au transmis că trebuie să-şi găsească un alt loc de muncă

Tensiune maximă în rândul angajaţilor primăriei Sectorului 3. Nici bine nu le-au fost mărite salariile, că oamenii sunt nevoiţi să îşi găsească un alt loc de muncă. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei păstorite de psd-istul Robert Negoiţă, directorii au fost chemaţi la raport chiar de edil care le-a transmis ce au de făcut. ,„Ne-a comunicat verbal că trebuie să dăm oameni afară, deşi nu avem voie dacă nu au făcut nimic rău, dar nu avem cu cine să ne înţelegem. Am încercat să-i explicăm că va fi foarte greu ca primăria să dea randament cu oameni mai puţini, dar nici nu a vrut să audă. Ordinul e ordin. Din păcate nu avem ce să facem. Le-am transmis şefilor de direcţii să-şi anunţe pe oameni”, ne-a spus un director căruia îi vom proteja identitatea. Angajaţii au primit vestea cum nu se poate mai rău ţinând cont că peste o săptămână este şi Paştele.

Tot potrivit aceleaşi surse, Robert Negoiţă vrea să externalizeze servicile, iar în urma acestei măsuri peste 300 de angajaţi ar putea rămâne fără loc de muncă.

Întrebaţi care este situaţia angajaţilor din Primăria Sectorului 3, reprezentanţii instituţiei au răspuns:

„În urma solicitării dumneavoastră din data de 4 aprilie, Serviciul Relații cu Mass-media și Societatea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 3 este abilitat să transmită următoarele clarificări:

Primăria Sectorului 3 a demarat în luna februarie o procedură de atribuire a unui contract pentru întreținerea spațiilor verzi în Parcul Pantelimon și Zona I. Până acum Parcul Pantelimon a fost întreținut de angajații primăriei. După finalizarea acestei proceduri va fi necesară reorganizarea Direcției Administrarea Domeniului Public, deoarece această direcție nu va mai avea în întreținere spațiul verde din Parcul Pantelimon. De asemenea, aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 3 se află într-un proces de reorganizare, acesta constând în mutarea unor salariați la departamentele cu deficit de personal, conform legislației în vigoare. Aceste măsuri sunt luate în vederea optimizării activității și a cheltuielilor bugetare cu salariile.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate