Editura Evenimentul si Capital

El. Plin de bună dispoziție, extrem de glumeț. Ea. Îl sorbea din ochi și îl lăsa să termine gluma, așteptând să trecem la subiect. El nu termina și trecea de la o glumă la alta.

 Încercam să descifrez anticipat motivele pentru care venise la mine. Ceva riduri și pielea cu un tonus un pic scăzut. Poate că aceste lucruri dorea să le îmbunătățească. Era o femeie frumoasă, cu un ten întreținut, dar care mai necesita ceva îmbunătățiri.

Doamna asculta glumele soțului, dar pregătită în orice moment să începem consultația. O vedeam că știa exact ce dorește să îmi spună.

După încă o glumă, îmi spune că se afla în cabinet pentru că, deși mă urmărea de mult timp prin presă sau pe la emisiuni, a citit articolul din Evenimentul Zilei, cel despre lipoaspirația asistată laser, și acela a fost momentul în care a vorbit cu soția sa și au decis să vină la o consultație.

Tot soțul continua, spunându-mi că el are 2 stent-uri și că are diabet. Moment în care intervine soția: „Și am dori să scape de grăsimea de pe abdomen. Știți, în primul rând pentru sănătate”. Așadar, mă înșelasem. Pacientul corect era soțul.

În momen tul în care am ajus la subiectul consultației, determinarea so ției de a face ceva pentru soțul ei era absolut impresionantă. O interesa ca el să se simtă bine și să își regleze greutatea astfel încât să aibă o stare de sănătate stabilă. Printre explicațiile doamnei, intervenea și soțul, din când în când, spunându-mi că el ar dori să mă uit puțin și la soție, și să îi spun ce i-aș recomanda ca să ramână așa frumoasă cum este. Însă soția nu asta dorea să audă, ci sfaturile mele pentru soțul ei.

Și uite-așa, în tot acest „meci” frumos în care parcă eu eram doar spectator, domnul îmi spune că ei așa obișnuiesc să își trăiască viața: să facă toate lucrurile împreună. Unde se duce unul, se duce și celalalt. De aceea se aflau împreună la mine în cabinet. Le place să se sprijine reciproc. Pentru că se au unul pe celălalt. Și asta este tot ce contează.

I-am dat domnului re comandările necesare înainte de a programa intervenția, urmând să revină pentru programarea intervenției de lipoaspirație după efectuarea investigațiilor. Leam mulțumit pentru vizită și m-am întors în birou.

Rămăsesem pe gânduri la cât de frumoși și fe riciți erau. Gânduri din care m-am trezit imediat, pentru că ușa biroului meu se deschisese: „Deci, cu soția mea cum rămâne? Când aveți grijă de ea?”.

Vor citi probabil și acest articol, în care se vor regăsi. Și pentru care le mulțumesc frumos!

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Pagina 1 din 1
Tag-uri: oameni, fericire, evzStirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate