Altă ELEVĂ DISPĂRUTĂ. Mesajul unei fete de 14 ani:„Nu vreau să mai vin acasă!”

Altă ELEVĂ DISPĂRUTĂ. Mesajul unei fete de 14 ani:„Nu vreau să mai vin acasă!”

La mai bine de o săptămână după ce Iulia Ionescu - eleva olimpică, fugită la mânăstire - a fost găsită, o altă fată a plecat de acasă. Alexandra Dumitru are 14 ani și e elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală Nr. 190. Ea le-a lăsat părinților îngrijorați și un bilet.

UPDATE. Polițiștii spun că eleva a fost depistată în localitatea Moeciu. O rudă a anunțat Poliția după ce fata le-ar fi zis că a venit acolo în cantonament. Poliția Capitalei a transmis că Alexandra Dumitru a dispărut duminică, 23 februarie a.c.. Ea plecat de la locuința de domiciliu, situată în Sectorul 4 al Capitalei, şi nu a mai revenit până în prezent. Polițiștii au dezvăluit pentru EVZ că fata a mai plecat de acasă iar de această dată a lăsat și un bilet în care le scria părinților că nu vrea să mai vină acasă. Părinții au semnalat polițiștilor dispariția duminică seara, în jurul 23.30. „Le-a lăsat un bilet părinților în care specifică faptul că nu vrea să fie căutată și că vrea să își refacă viața”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, subinspectorul Bogdan Ghebaur. SEMNALMENTELE FETEI DISPĂRUTE: 1,60 m. înălţime, 57 de kg., ochii căprui, ten deschis și păr lung, drept, castaniu, strâns în coadă,.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă tip piele de culoare gri, colanţi gri și era încalțată cu pantofi sport din pânză albaştri.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ori 116.000(numărul unic pentru sesizarea copiilor dispăruţi) sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ne puteți urmări și pe Google News