Greșeala făcută de Alina Sorescu în relația cu Alexandru Ciucu: Nu e ca în povești

Greșeala făcută de Alina Sorescu în relația cu Alexandru Ciucu: Nu e ca în povești Sursa foto: Instagram

Alina Sorescu a vorbit despre divorț, dar și despre perioada în care a încercat să își salveze căsnicia. Artista a sperat să se împace cu soțul său de dragul copiilor, dar totul a fost în zadar.

A trecut un an de când s-a aflat că Alina Sorescu va divorța, iar aceasta a spus că a devenit mult mai puternică. Artista a povestit că a trecut prin momente dificile și că a sperat ca venirea copiilor pe lume să-i salveze căsnicia, dar fără rezultat. Acum, ea este nevoită să respecte hotărârea judecătorească.

„Mă simt mai puternică. Profesional, simt că am revenit la nivelul activității mele de dinaintea căsătoriei. Iar în plan personal, fetițele sunt cele care îmi dau putere. Din păcate, situația va mai dura, pentru că etapele procedurale sunt lungi. Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată - așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete. Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a spus Alina Sorescu.

Sursa foto. Facebook

A sperat până în ultimul moment

Alina Sorescu a mai spus că a sperat la o relație ca în povești și că a încercat să rămâne cu soțul său pentru fetițele ei, dar că nu s-a mai putut.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acum sunt într-un punct culminant al unei situații care trena și trebuia rezolvată de mai mulți ani. Dar, dacă mă gândesc bine, îmi dă cu plus, pentru că acum se clarifică totul. Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb, iar apariția fetițelor m-a determinat să sper că totul se va schimba în bine. Pentru ele încercam să lupt ca totul să fie bine. Credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”, a declarat artista pentru Okmagazine.