Editura Evenimentul si Capital

Alina Gorghiu îl condamnă cu mînie de proletăriță pe Bogdan Olteanu, fostul ei amant și mentor! | ROMÂNIA LUI CRISTOIU

Ion Cristoiu este fondatorul EVZ
Autor: | | 13 Comentarii | 6790 Vizualizari

Politicienii sunt și ei oameni. Au fost oameni şi Cezar și Ecaterina a II-a, şi Napoleon, şi Stalin politicieni care au făcut Istoria Lumii. De ce n-ar fi oameni şi politicienii români, chiar dacă n-au făcut nici Istoria judeţului în care s-au născut, d-apoi Istoria lumii?!

Din acest punct de vedere despre omul Alina Gorghiu se ştie – şi nu numai din tabloide, dar şi din presa quality, c-a avut o relaţie amoroasă cu Bogdan Olteanu.

O relaţie care, cum se întîmplă cînd el e însurat şi mai are şi copii, a făcut cu ochiul telenovelei de tip balcanic. Bogdan Olteanu i-a fost Alinei Gorghiu nu numai amant, dar şi mentor. Cariera politică a Alinei Gorghiu e urmarea unui bobîrnac dat de Bogdan Olteanu.

Repet: Relaţia dintre cei doi a fost de notorietate. Așa se explică de ce, cînd Bogdan Olteanu a fost arestat în toiul nopţii, toată presa a ţinut să reamintească relaţia sa cu Alina Gorghiu.

A venit ştirea reţinerii lui Bogdan Olteanu. Cum era de aşteptat, Alinei Gorghiu i s-a cerut o reacţie. Nu în calitate de Cleopatra lui Bogdan Olteanu, ci în calitate de şefă a PNL, dat fiind că Bogdan Olteanu a fost unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL, înainte ca acest partid să se pricopsească cu sifilisul PDL-ist.

Ce face o persoană de bun simţ la o asemenea cerere? Repet, o persoană de bun simţ, care ştie că toată lumea ştie că Bogdan Olteanu i-a fost amant: Răspunde că, dată fiind relaţia sa publică cu Bogdan Olteanu, bunul simţ îi interzice să se pronunţe asupra Cazului Bogdan Olteanu.

Ce face Alina Gorghiu? Mai că nu-l redenunţă ea ca ins corupt în faţa opiniei publice.

De ce a făcut asta? Alina Gorghiu e căsătorită. Reacţia sa faţă de Dosarul Bogdan Olteanu nu e însă cea a unei femei care nu vrea să aţîţe gelozia soţului. Nu e nici măcar reacţia unei Ticăloase care calcă pe cadavre pentru a parveni. Dacă refuza să răspundă, nimeni n-ar fi acuzat-o că s-a dat cu corupţii. Dimpotrivă, ar fi beneficiat de simpatia pe care o stîrneşte o persoană de bun simț, rămasă de bun simț și dacă ajunge Împărătița Universului. Alina Gorghiu a reacţionat astfel pentru că la atîta o duce capul.

Toate faptele și vorbele ei ţin de o prestaţie de şcolăriţă corectă, harnică, cuminte, care nu iese din vorba Doamnei Învăţătoare, chiar și cînd această vorbă e a unei neroade. Printre clişeele de comportament învăţate de ea pe de rost e şi cel că în România de azi un politician trebuie să condamne cu mînie proletară orice alt politician acuzat de DNA de corupţie. Chiar şi cînd acel cineva i-a fost amant, partener de firmă de avocatură, Pigmalyon, într-un cuvînt.

Luînd seama la reacţia-clişeu a Alinei Gorghiu vom înţelege de ce PNL a pierdut în chip catastrofal localele: Partidul e condus de Alina Gorghiu. O persoană altfel curățică, așa cum ar zice nemuritorul Caragiale, dar atît – o persoană. De la ea pînă la lideri politic autentic e distanța de la Klaus Iohannis la președinte de adevăratelea, și nu Rața mecanică, trasă de coadă să măcăne din cînd în cînd de Băieții deștepții din Sistem.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate