ALERTĂ. Toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt BLOCATE

ALERTĂ. Toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt BLOCATE

Toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt blocate, miercuri seară, în condiţiile în care acest judeţ s-a aflat sub avertizare cod roşu. Patru femei gravide în ultima lună de sarcină au fost scoase de către militarii de la ISU cu autospeciale şi transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, miercuri seară, toate drumurile din judeţul Călăraşi sunt blocate, mai multe maşini rămânând înzăpezite pe şoselele devenite impracticabile, transmite Mediafax.

Ovidiu Tătăranu a precizat că oamenii aflaţi în maşinile blocate au fost scoşi cu camioane de pe drumurile înzăpezite şi duşi în adăposturi încălzite, puse la dispoziţie de către autorităţile locale. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, pentru județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 15.00 și a durat până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI.

Ne puteți urmări și pe Google News