Editura Evenimentul si Capital

„Agentul” Gâdea pe urmele președintelui Iohannis. De ce s-a dus directorul Antenei 3, NEINVITAT, la Balul Saşilor de la Munchen | EXCLUSIV EVZ

Mihai Gâdea susține că în urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, a avut plăcerea să fi u invitat aseară la balul saşilor de la München FOTO: FACEBOOK
Autor: | | 31 Comentarii | 7548 Vizualizari

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, s-a dus, neinvitat, la Balul Sașilor de la München. A făcut-o în calitate de agent de influență, care vrea să salveze familia Voiculescu de executarea silită

Mihai Gâdea a intrat fără invitație la Balul Sașilor de la München. Informația a fost furnizată chiar de președintele organizației care a inițiat petrecerea – Asociația Sașilor Transilvăneni din Germania dr. Bernd Fabritius. Deci, organizatorii nu l-au invitat la bal pe directorul Antenei 3. Ambasada Germaniei la București, cât și Ambasada României la Berlin au răspuns că nu au fost co-organizatori, și, prin urmare, nu au invitat oaspeți la această manifestare.

Nici șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, alături de care a fost fotografiat Mihai Gâdea, nu l-a poftit pe acesta. „Admi nistrația Pre zi dențială nu face invitații la un eveniment organizat de altcineva ”, a precizat Mihalache pentru EVZ.

30 de euro biletul la bal

Atunci, cum a intrat Gâdea la bal? Cu bilet.

„Pe lista invitaților la Balul Sașilor 2016 din München nu figurează nicio persoană cu numele Gâdea. Nu au fost invitați jurnaliști sau reprezentanți ale mass-media din România. (...) Domnul Gâdea a prezentat la intrare un bilet cumpărat”, a explicat Fabritius.


FOTO: Mihai Gâdea a stat la masă cu Dan MihalachePotrivit unui participant la bal, prețul unui bilet a fost „în jur de 30 de euro”. Fabritius a mai explicat că la eveniment se invită puțini reprezentanți ai societății civile și din viața politică, iar aceștia își suportă toate cheltuielile, inclusiv consumația comandată.

Acesta a mai susținut că povestea ajunsă în presă este invenție pură. Că Mihai Gâdea este o persoană necunoscută pentru oaspeții balului și nu a făcut nimeni vreo legătură cu „prostiile transmise de Antena în timpul prezidențialelor”. “În consecință nici nu a fost sesizată în mod special prezența domnului Gâdea, nu a existat nicio agitație, rumoare sau comentarii de genul cum au fost inventate în „știrea” redată”, a susținut Fabritius. Precizăm că fotografia și informația că Mihai Gâdea a fost la München au fost publicate pe Facebook de jurnalistul Grigore Cartianu.

Acesta a susținut că prezența celor doi a provocat „rumoare”. Cartianu a mai spus că o sursă i-a comunicat că l-a rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că nu a stat la coadă să-l voteze pentru ca Mihalache să umble cu „gâdele”.

„Nu onorează cu prezența sa pe vreun etnic german”

„Nu mi s-a adresat și nu am vorbit cu nimeni, care să-mi fi spus vreun mesaj de orice fel pentru președintele Iohannis, cum se susține în știrea criticată, deci și acest aspect este poveste și dezinformație clară. Să nu mai menționez și faptul că asemenea afirmație este de-a dreptul prostească: eu nu sunt transportor de mesaje de la nu știu cine la colegi din domeniul politic. Pe mine un jurnalism de acest gen mă dezgustă totalmente!”, a mai spus Fabritius.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate