Editura Evenimentul si Capital

AGENȚI INFILTRAŢI în România pentru MAHOMEDANISM. „Racolau familii întregi pentru 1.000 dolari” Interviu cu un FOST ȘEF al Armatei

Generalul Mircea Chelaru vorbește despre "Politica îngăduinței prostești, doar pentru a fi ”corect politic” și a face frumos "
Autor: | | 53 Comentarii | 65601 Vizualizari

A fost în 2000, între 15 februarie și 31 octombrie, șef al Marelui Stat Major al Armatei Române. De unde a plecat după ce, pe 27 octombrie același an, a susținut o conferință de presă în care a afirmat că Consiliul Suprem de Apărare a Țării urmărește și protejează activitatea grupărilor mafiote din Dobrogea și Oltenia, contribuind astfel la "enclavizarea României". De asemenea, a susținut, potrivit Wikipedia, că exista o ipotetică amenințare internă la adresa securității naționale, urmărind desprinderea Dobrogei de România și care ar necesita o ripostă militară.

Acum, generalul (r) Mircea Chelaru spune, referitor la “episodul Dobrogea” ruptă de România, că “doar atrăgea atenția asupra segregaționismului religios, (și nu separatism teritorial) ce se inducea cumplit prin agenți misionari infiltrați (vă amintiți că eram într-o euforie a democratismului total în care totul sau aproape totul era permis) care racolau familii întregi, contra unei sume de 1000 de dolari, la mahomedanism

Astfel, susține generalul Mircea Chelaru, în România “din aproximativ 180 de mii de credincioși ai Coranului să ne trezim, după recensământul din 2000, cu un salt de peste 400 de mii”.

Prim-vicepreședintele nou înființatului “Partidul Neamul Românesc”, generalul Mircea Chelaru, ne-a declarat că “Politica îngăduinței prostești, doar pentru a fi ”corect politic” și a face frumos la indicațiile prețioase ale stăpânului de împrumut ce-ți asigură prezența la putere, este adevărata Coloană a Cincea distrugătoare de Stat Național. Există acest pericol” în România.

Domnule general, ați înființat Partidul Neamul Românesc. Cine sunt dușmanii Neamului Românesc, astăzi?

În primul rând doresc să transmit salutul de bună-cuviință cititorilor dumneavostră și să vă mulțumesc, cu surprindere, pentru gestul acestui mini-interviu. Întrebarea ”ex abrupto” nu poate primi decât un răspuns atent și cumpănit. Poate că unii dintre compatrioți și-ar dori o listă nominală, un fel de sentință publică afișată pe vitrine de lux sau garduri de mahala! Dușmanii Neamului Românesc sunt tocmai uzurpatorii Identității noastre, sunt cei care au făcut negoț cu resursele noastre de viață în nume privat, sunt aceiași care au spurcat legile Dreptății transformându-le în fărădelegi umilitoare și în numele cărora ne-au desființat dreptul la Respect Public și Demnitate Națională. Sunt dinăuntrul nostru incubați în zeci de ani și cuibăriți în toate structurile unui stat înstrăinat de menirea sa. Dușmanii Neamului Românesc sunt aceiași care practică cu voluptate Antiromânismul prin discursul public manipulator, prin degradarea țintită a educației morale, prin imagologie infestată de minciună și decadență. Dușmanii aceștia nu sunt neapărat străinii. Cei mai mulți sunt năimiții dintre noi care ne poartă numele dar stau agățați cu neuronul lor defect la porunca neoreligiei corporatist-globaliste. Cred că este suficient...deocamdată.

Ce relație aveți cu așa numită “Corectitudine Politică” promovată de asociațiile societății civile finanțate de Soros și cum ați califica-o?

Corectitudinea politică nu a apărut de azi sau de ieri și nu este practicată doar de captivii lui Soroș. Principiul este asociat cu cea a rațiunii de stat în baza căreia se poate permite încălcarea drepturilor inalienabile ale omului, inclusiv dreptul la viață. În numele rațiunii de stat s-au comis crime abominabile pe care istoria desecretizată ni le furnizează după aproape un secol. Corectitudinea politică este continuarea mascată a acestu principiu totalitar prelucrat în paradigma democrației de ecran. Corectitudinea politică este justificarea discursului duplicitar, a promovării minciunii pentru salvarea aparențelor, a susținerii ilegitimității în numele unor convenții oculte. ”Political corectness” este metodă de inhibare a adevărului și demonizare a opozanților, indiferent de natura și domeniul de referință. Noi practicăm ”real politicul”, politica realității oricât de dureroasă sau neconvenabilă ar fi. Realismul este fratele Adevarului, singura cale pentru a produce Armonia și Binele Comun. Așadar, acceptăm corectitudinea politică în forma sa de exprimare a adevărurilor unei realități obiective și nicidecum a unor formule subiective în spatele cărora se ascund matrapazlâcuri individuale.

În România oricine poate să-și construiască un lăcaș de cult fără nicio aprobare din partea statului român. Așa au apărut zeci de moschei; ce veți face în acest sens?

Suntem adepții totalei libertăți de credință și opțiunilor filozofice de gândire. Personal sunt adeptul alterității și respectului față de diversitate. Resping însă, ideologia ghiveciului multicultural, un soi de amestec în creuzetul experimentelor globalistice, (iertat să-mi fie termenul forțat) a cărui finalitate este babilonizarea cultural-spirituală. Un amestec ”a toate” pentru a nu mai ieși nimic! Dacă la început era însoțit de un soi de malițiozitate, astăzi termenul neo-confesional lansat în Occident, anume CRISLAMUL, este o temă de meditație și titlu de simpozion. Nu doar tema unei mega sau micro moschei se pune în discuție ci amploarea ereziilor religioase și dezvoltarea unui prozelitism religios care abandonează până și ideea de Dumnezeu. Pentru noi, Biserica Națională, după cum o numea Sfântul Pământean al românilor, Domnul Eminescu, este o chestiune de Identitate a obârșiei noastre, este semnătura mileniilor pe devenirea noastră creștin ortodoxă. În toate capitulațiile semnate cu Țările Valahe, Înalta Poartă Otomană și-a interzis ridicarea de moschei pe pamânt românesc, recunoscând dreptul pământean ”jus valahorum” pe care l-a respectat întocmai. Cei care dau aprobări semnate pe spatele agenților de influență, ori nu au habar de profilul nostru spiritual și noetic, ori sunt niște vânduți netrebnici.

Cum vedeți România între NATO și Rusia?

Mai să nu vă înțeleg. România nu poate fi între NATO și Rusia pentru că ea este în NATO. Este parte componentă pe deplin integrată operațional în structurile politice și militare ale Alianței. Politica Alianței este cel mai adesea dictată de SUA. Este un adevăr și trebuie rostit. Dar deocamdată această regulă a jocului acceptat DE CĂTRE TOȚI nu poate fi contestat de nici un alt partener, cu atât mai puțin modificat. Încercările recente ale Ununi Europene pentru a prelua controlul propriei securități colective este în stadiu de eșec. Dacă interesele de securitate particularizată a României, pentru salvgardarea stării sale de pace, intră în conflict cu politica Alianței, este o problemă de Diplomație, de Înaltă Diplomație Strategică a unui leadership național calificat, resposabil și total asumat menirii sale naționale. Identificați dumneavoastră pe cei ce pot practica o astfel de conducere strategică națională...

Câte submarine ne-ar trebui în Marea Neagră?

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
12:49 Atac la propagandiştii Noii Securităţi: Cum MINT ODIOS cu privire la modificările Codului de procedură penală 12:44 Protocolul SRI - Înalta Curte a transformat judecătorii în „sifoane” 12:39 Rezultate Evaluarea Naţională 2018. SE AJUNGE LA INSTANŢĂ? Reacţia Ministerului Educaţiei. NOTELE PE JUDEŢE. Update 10:46 Concluzie ŞOCANTĂ a unui politician: Maior şi Kovesi au FALSIFICAT semnătura preşedintelui ÎCCJ. S-au comportat ca MAFIOŢII 10:35 Cel mai crunt mesaj transmis din SUA: „Puşcăria pentru Maior, Coldea şi Kovesi e mult prea puţin” 10:23 Verdictul lui Cristoiu în legătură cu protocolul SRI: „Trebuie o Comisie specială! S-a încălcat Constituția” 07:03 CCR analizează marți SESIZAREA lui KLAUS IOHANNIS. Ce urmărește președintele ROMÂNIEI 22:36 COLABORATORII lui Kovesi au făcut-o PRAF pe ȘEFA DNA. Cea mai DURĂ RADIOGRAFIE vine din INTERIORUL instituției 17:29 A fost DESECRETIZAT protocolul încheiat de SRI cu ICCJ. Documentul INTEGRAL 17:09 VALIDAREA MANDATULUI lui Iohannis, sub SEMNUL ÎNTREBĂRII! Teoria incendiară a judecătorului CCR Petre Lăzăroiu 12:29 Sondaj: PSD și-a revenit din pumni. PNL pe tobogan. Un nou partid face valuri 15:41 Iohannis, între suspendare și demitere. Editorial de Horia ALEXANDRESCU 14:25 Ministrul Justiției comentează scrisoarea celor 1000 de magistrați: Să difuzați materialele, astfel intrăm în derizoriu 14:23 Toader îi dă REPLICA lui Iohannis. Avem „SUPERMINISTRU” la Justiție? Scandalul REVOCĂRII Laurei Kovesi ATINGE următorul nivel 14:14 Raportul final al anchetei parlamentare: Monica Macovei a scos în 2005 din arhiva SIPA un registru cu documente 14:05 DEZVĂLUIRE: Înainte să fie uns la SIE, Vlase își programase o întâlnire cu evrei influenți. Surse PSD: Vizita a picat 11:46 Klaus Iohannis a dat PSD-ului spionajul extern! Gabriel Vlase, doctor la SRI, va fi noul director SIE 11:11 Judecătoarea Cristina Tarcea a NEGAT că a fost în vilele de protocol ale SRI 11:04 Scandalurile se țin lanț în partidul lui Băsescu! Demisie de ultimă oră. „Așa a hotărât Eugen Tomac, îi respect decizia! Asta e” 10:28 Revocarea Codruţei Kovesi. CÂND VINE MARELE MOMENT în Justiţie? Procurorul General a răspuns. Breaking news

Articole salvate