Editura Evenimentul si Capital

UPDATE. BRIO SONORES PUȘI ÎN DIFICULTATE. Vezi CE AU PĂȚIT la un spectacol din Chișinău

Brio Sonores alaturi de Gabriel Dorobantu la spectacolul „Un cântec pentru Europa”, din Chisinau
Autor: | | 1 Comentarii | 1378 Vizualizari

În cadrul spectacolului „Un cântec pentru Europa”, care a avut loc, recent, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, din Chișinău, cei opt membrii, Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Gandraman Mihai, Constantin Paladi, Adrian Timpau, Alexei Digore, Veaceslav Timofti, Ion Tucan, , ai formației „Brio Sonores” au avut parte de o serie de „surprize”.

Tinerii din formația Brio Sonores și-au făcut apariția pe scenă cu piesa care i-a consacrat și trimis direct în semifinala de la preselecțiile „Românii au talent” – „O sole mio”. Artiștii au avut parte de un mic incident pe care au știut să-l treacă cu brio în aplauzele spectatorilor. Pe la mijlocul melodiei, au avut o mică problemă cu negativul, care a sărit și a luat-o de la început. În acesată situație, soliștii au găsit o rezolvare „din mers”: au reluat piesa.

Astfel, deși au început piesa a doua oară, iarăși a intervenit un incident, dar băieții, cu prezență de spirit, au continuat să cânte piesa a capella (fără negativ). Spectatorii au fost încântați de cum au sunat vocile fără coloană sonoră și i-au răsplătit cu ropote de aplauze. Și parcă cineva a vrut să le pună nervii și vocile la încercare deoarece incidentele nu s-au terminat. Se pare că ghinionul i-a urmărit aseară, pentru că, după ce au anunțat melodia-talisman care le-a adus titlul de cei mai talentați români,  regia le-a inclus melodia duetului „Brindisi” din opera „Traviata”. Astfel, formația a început să cânte ce le-a fost pus.

Publicul a fost receptiv, i-au aplaudat minute în șir și au fost chemați la „bis”, unde, din nou, ghinionul și-a spus cuvântul și soliștii nu au putut interpreta colajul dorit deoarece li s-a spus că nu-i posibil să mai cânte. Publicul a insistat minute în șir cu ovaționări și aplauze furtunoase în speranța că va fi recompensat cu mult-așteptatul colaj.

UPDATE. „Cântăm în orice condiții, chiar dacă se stinge și lumina”

EVZ: Vi s-a mai întâmplat vreodată să nu vă meargă negativul?

Brio Sonores: Da, s-întâmplat. Primul incident l-am avut la Expoziție. Aveam concert și, chiar la jumătatea piesei „Time to say goodbye” să se întrerupă curentul și am continuat până la sfârșit cântând acapella.

- Ce ați simtit atunci când a fost nevoie să reluați cântecul de două ori?

- A fost și mai interesant la Palatul Național... am făcut probă de sunet din timp ca să nu avem incidente, dar operatorul de sunet are permanent câte o „surpriză” pentru interpreții noștri, toți se plâng că au probleme cu el. A fost neplăcut să vedem că se întrerupe de două ori... Dar, avem un atu, noi cântăm live și toate piesele pe care le interpretăm, câteodată, le cântâm și acapella .... așa că, putem continua în orice condiții... (râde) Chiar dacă se stinge și lumina (râde)...

- Ce proiecte aveți pe viitor?

Cel mai mare obiectiv este să ajungem cu un concert propriu în toate centrele Republicii Moldova și României, asta în primul rând. Și, nu vrem să ne oprim aici, dacă se poate să ajungem și peste aceste hotare, în toată lumea. Ne bucurăm nespus de mult că suntem apreciați, avem mii de fani și la fiecare concert/spectacol simțim căldura publicului, ne dă putere să mergem mai departe, să vrem mai mult, să-i răsplatim cu ce știm noi mai bine, să cântăm pentru ei. Așa, sperăm noi, că le putem aduce, pentru câteva momente, starea de bine și uitarea necazurilor de zi cu zi.

-Am primit diverse mesaje de fani care ne-au rugat să scriem câte ceva despre fiecare, să vă cunoască mai bine, mai mult. Le-ați intrat la suflet și sunt dornici de a ști totul despre voi. Ce ziceți, realizăm un interviu în care fiecare va vorbi câte puțin despre el?

Cu mare drag, mai ales pentru toți cei care ne sunt aproape și ne iubesc simțim că suntem datori în fiecare clipă să le facem o bucurie. Chiar vă mulțumim pentru idee și o să-l facem cât de curând. Mulțumim, vouă, fanilor și tuturor oamenilor de pe această planetă. Sănătate multă și Dumnezeu să ne ajute!
Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate