Editura Evenimentul si Capital

UPDATE. BRIO SONORES PUȘI ÎN DIFICULTATE. Vezi CE AU PĂȚIT la un spectacol din Chișinău

Brio Sonores alaturi de Gabriel Dorobantu la spectacolul „Un cântec pentru Europa”, din Chisinau
Autor: | | 1 Comentarii | 1399 Vizualizari

În cadrul spectacolului „Un cântec pentru Europa”, care a avut loc, recent, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, din Chișinău, cei opt membrii, Valeriu Moruz, Dumitru Mitu, Gandraman Mihai, Constantin Paladi, Adrian Timpau, Alexei Digore, Veaceslav Timofti, Ion Tucan, , ai formației „Brio Sonores” au avut parte de o serie de „surprize”.

Tinerii din formația Brio Sonores și-au făcut apariția pe scenă cu piesa care i-a consacrat și trimis direct în semifinala de la preselecțiile „Românii au talent” – „O sole mio”. Artiștii au avut parte de un mic incident pe care au știut să-l treacă cu brio în aplauzele spectatorilor. Pe la mijlocul melodiei, au avut o mică problemă cu negativul, care a sărit și a luat-o de la început. În acesată situație, soliștii au găsit o rezolvare „din mers”: au reluat piesa.

Astfel, deși au început piesa a doua oară, iarăși a intervenit un incident, dar băieții, cu prezență de spirit, au continuat să cânte piesa a capella (fără negativ). Spectatorii au fost încântați de cum au sunat vocile fără coloană sonoră și i-au răsplătit cu ropote de aplauze. Și parcă cineva a vrut să le pună nervii și vocile la încercare deoarece incidentele nu s-au terminat. Se pare că ghinionul i-a urmărit aseară, pentru că, după ce au anunțat melodia-talisman care le-a adus titlul de cei mai talentați români,  regia le-a inclus melodia duetului „Brindisi” din opera „Traviata”. Astfel, formația a început să cânte ce le-a fost pus.

Publicul a fost receptiv, i-au aplaudat minute în șir și au fost chemați la „bis”, unde, din nou, ghinionul și-a spus cuvântul și soliștii nu au putut interpreta colajul dorit deoarece li s-a spus că nu-i posibil să mai cânte. Publicul a insistat minute în șir cu ovaționări și aplauze furtunoase în speranța că va fi recompensat cu mult-așteptatul colaj.

UPDATE. „Cântăm în orice condiții, chiar dacă se stinge și lumina”

EVZ: Vi s-a mai întâmplat vreodată să nu vă meargă negativul?

Brio Sonores: Da, s-întâmplat. Primul incident l-am avut la Expoziție. Aveam concert și, chiar la jumătatea piesei „Time to say goodbye” să se întrerupă curentul și am continuat până la sfârșit cântând acapella.

- Ce ați simtit atunci când a fost nevoie să reluați cântecul de două ori?

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate