Editura Evenimentul si Capital

Adrian Năstase ÎNGRIJORAT de soarta românilor SĂRACI, iar fiul cel mic petrece vacanţa cu iubita pe un yacht de lux

Autor: | | 13 Comentarii | 2264 Vizualizari

Adrian Năstase face o analiză despre economia ţării, despre politicile duse în ultimii 27 de ani, despre discrepanţa între bogaţi şi săraci, dar şi despre nemulțumirile populației privind standardul de viață. Este de apreciat grija sa, nimic de zis, dar ceva nu se leagă pentru că, de acolo DE SUS, nu se prea vede cum o duce bietul român cu venituri care abia îi ajung să-şi ducă traiul de zi cu zi.

"În condiții în care, în România, după 27 de ani de tranzitie si de capitalism, cea mai mare parte a populației este nemulțumită de condițiile de trai și de perspectivele de viață, ca efect al reformelor efectuate sub presiunea condițiilor de finanțare impuse de instituțiile financiare internaționale și ca urmare a unor politici interne contrare intereselor majorității cetățenilor, se impune, cred, necesitatea unui discurs politic caracterizat prin seriozitate, credibilitate și performanță"(...)

Actualul program de guvernare al PSD răspunde, teoretic, cerinței de dezvoltare economico-socială a țării, fiind asigurat un echilibru între setul de măsuri menit să susțină nivelul de viață al cetățenilor și îmbunătățirea infrastructurii sociale și setul de acțiuni menite să asigure resursele necesare (...), scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Atunci cum se explică măsurile PSD din ultima lună, de exemplu: "- tăiere pensii; - tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; - toate dările la stat trecute pe seama angajatului; - creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; - reintroducere acciză suplimentară la combustibil. - reangajarea tinerilor pensionari din Ministerul de Interne (clientela politica) pe funcții mari, pentru a încasa de la stat şi o pensie specială şi un salariu mare". Observaţii făcute de fostul preşedinte Traian Băsescu pe pagina sa de socializare.

La polul opus, fiul cel mic al lui Adrian Năstase duce o viaţă de huzur, în vacanţe exotice, pe yacht-uri de lux cu iubita şi prietenii, evident la fel de înstăriţi datorită părinţilor care "trag în jug" de dimineaţă până seara. Cel puţin asta scrie revista Ciao care a publicat fotografii cu Mihnea Nastase, pe yacht:

mihnea mihnea2

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X